Onaj tko ima izbora kao sto je adsl neka ne razmislja o sat. linku. To je samo za one koji su na modemu i jos duze vrijeme nece moci preci na nesto bolje. Sat. net u jednom smjeru je shit if you ask me, dvosmjerni rula, jedini bed je cijena dvosmjernog, ali ako ti to ne igra ulogu zaboravi jednosmjerni... Za jednosmjerni trebas jos neku vezi kao sto je modem ili isdn za upload, da bi mogao koristiti sat download, a uz to sto ne funkcionira bas dobro kako bi trebalo nije bas da je isplativo gubiti vrijeme na to.
Mozes ako imas sat karticu u kompu koristiti offline download s satelita, za to pogledaj malo po netu. A da je komplicirano, je, komplicirano je(bar meni). Recimo stavis ga na download (cijena 0kn) i odes spavati/raditi/van, a komp ti skida razne stvari s neta koje je netko u blize vrijeme skidao ili uplodao na net. Nadje se dosta slika (raznih, cak i zastrasujucih), one-minute filmova, razne zike... jednom frend skinuo album od nekog Aboridzina, kao da slusas kitove, ali zanimljivo... eto, mozda ima netko ovdje tko je koristio sve skupa pa da ti bolje objasni.
P.S. u vezi Vodatela: imao sam priliku vidjeti Vodatel (paket-jednosmjerni satelit) prije 6. mjeseci i to je zivi shit. Na papiru je dobro, ali u realnosti veza puca, pa se download uspori na nenormalno malu brzinu, opcenito katastrofa. Ali ovo su samo moja iskustva u vezi sat neta, vjerujem da ima i oni koji su zadovoljni.

(bar meni). Recimo stavis ga na download (cijena 0kn) i odes spavati/raditi/van, a komp ti skida razne stvari s neta koje je netko u blize vrijeme skidao ili uplodao na net. Nadje se dosta slika (raznih, cak i zastrasujucih), one-minute filmova, razne zike... jednom frend skinuo album od nekog Aboridzina, kao da slusas kitove, ali zanimljivo... eto, mozda ima netko ovdje tko je koristio sve skupa pa da ti bolje objasni.
.
Odgovori uz citat
Bookmarks