Slika upucuje na PUNO bolju rezoluciju ekrana, i PUNO vise boja od traceva...???
Još jedan, ovaj put službena fotka FOTKA
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Slika upucuje na PUNO bolju rezoluciju ekrana, i PUNO vise boja od traceva...???
Da SLIKA upucuje na . . . a stvarnost je drugacija
It's nice to be important, but it's more important to be nice
hmm...nisi li ti to mozda malo pretjerao- - iliti - drzao si ga u ruci mozda?
Rozolucija je puno bolja (barem izgleda na slici) nego što je na S55. Nadajmo se da će ovaj Siemens ostvariti očekivanaja a ne :-X
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Kao sto se i moze vidjeti to nije slika menija sa mobitela, to je ubaceno naknadno...Poslao: vrag
BTW, jel jos netko primjetio kako je mrezica od zvucnika ukosos postavljena?
That I've noticed, BUT:razglabanje o vjerodostojnosti ekrana(i kako si skužio da je umetnut) i svega ostalog mislim da je nepotrebno i bespotrebno jer ISTINU ćemo vidjeti kad ga budemo držali u ruci(ili možda malo prije)
Neki proizvođači vole zavarati budućeg kupca sa reklamom. Umjesto realnog prikaza kako ekran izgleda u stvarnosti i koje je rezolucije oni na sliku spiče hi-res sliku po kojoj stvarno ništa ne možeš zaključiti osim da je u boji. Primjetio sam da Nokia na reklamnim slikama ipak donekle pokaže piksele (pogledajte naslovnicu zadnjeg broja mobila) dok siemens fino sve ušminka. A da ne govorim o nekim drugim proizvođačima kao npr. motorola. Pogledajte samo sliku modela t720i uz test u zadnjem mobilu. Strašno!
Lijepo, znamMale tajne velikih majstora kuhinje
![]()
Sve za hlebince, ovaj naivce hoću reći kupce.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ok, veliki majstoru kuhinje - mislio sam konkretno UBACIVANJE - vidi se da nije ekran kao takav(staklo, pixelizacija u vidu kvadratića - to i vrapci na grani znaju.)
cekaj oko cega se ja uopce s tobom nadmudurjem - kad ga vidim vjerovat cu.
možda ima informacija o cijeni?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a display je stvarno premali...
mislim trebo je bit malo veči ipak, pogledajte kolko je nepotrebno ostavljeno mjesta oko displaya.....
ogromni prorezi zvučnika.... prostor između displaya i nav. tipke...
mogli su napravit joystick pa bi uštedjeli na prostoru...
Zasto mislis da je nepotrebno, osim baterije, sim-a, ekrana, antene i tipki mobiteli obicno imaju i elektroniku koja ih pokrece![]()
samo priznaj da je mogo bit veči
Ljudi ja sam zaljubljena u ovaj mobitel, pogotovo plave bojema mob je fakat mrak baš me zanima kad će doć do nas i naravno cijena...
![]()
načekat čemo se još..........
po meni je to ipak više ženski mob.....
Ko stvoren za mene.![]()
Dobro veli floorkilla, preveliki su prorezi za zvučnik.. tu se najlakše nakuplja prašina (magnet zvučnika) a najteže se čisti.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
auuuu . . . kako je lud
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Telefon je prava ludnica!! Bar tako izgleda![]()
A mo´š se i slikat sa kamerom od S55.Stvarno mi je žao što nema MMC,bedara.
A ovaj lijevi sa tamnim tipkama mi je zakon... ma ni narančasti nije loš!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks