Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 52

Hybrid View

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dakle ovako mirkeclj(@cafe.mobil)=mirkolj(@skype)

Ako želiš da ti BE čita karte iz memorije uređaja onda to moraš naznačiti u Ordinale.ini:

MapDir=\MyFlashDisk\.... i dalje do mape

Isto tako ako imaš BE u memoriji uređaja onda u putanju za ikonu umjesto SDMMC upisuješ MyFlashDisk.

Karticu od 4 GB ti uređaj neće prepoznat jer je prevelika za njega. Uređaji te generacije prepoznaju maksimalno 2GB.
    S obzirom da znam da na 2 GB stane jako puno toga, čudi me da nemaš mjesta. Možda bi bilo najbolje da sve sa kartice makneš i složiš ponovo kako tebi odgovara. Na kraju krajeva pogledaj malo ovu temu.

Iako je to sve za Mio vrlo jednostavno se može preraditi za GoClever. Treba samo svuda gdje piše Storage Card umjesto toga napisati SDMMC . U svim ini datotekama i u sys.txt. Ako negdje i zaboraviš izbacit će ti grešku, pa ćeš znati da si zaboravio.

A licence idu u istu mapu sa kartama i moraju biti istog naziva kao i mape. Kako imaš dva tipa licenci, a veličina im je zanemariva jednostavno probaš koje ti odgovaraju.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Forumaš Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2013
    Bodovi
    282
    Nivo
    3
    Bodovi: 282, Nivo: 3
    Bodovi: 282, Nivo: 3
    Ukupna aktivnost: 28,0%
    Ukupna aktivnost: 28,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Dakle ovako mirkeclj(@cafe.mobil)=mirkolj(@skype)
    eh, lako sad reć. a da sam nazval nekog nepoznatog i počel mjet o navi. ini i putanjama?

Ako želiš da ti BE čita karte iz memorije uređaja onda to moraš naznačiti u Ordinale.ini:

MapDir=\MyFlashDisk\.... i dalje do mape

Isto tako ako imaš BE u memoriji uređaja onda u putanju za ikonu umjesto SDMMC upisuješ MyFlashDisk.
    to se traži. javim rezultate.
    Karticu od 4 GB ti uređaj neće prepoznat jer je prevelika za njega. Uređaji te generacije prepoznaju maksimalno 2GB.
    S obzirom da znam da na 2 GB stane jako puno toga, čudi me da nemaš mjesta. Možda bi bilo najbolje da sve sa kartice makneš i složiš ponovo kako tebi odgovara. Na kraju krajeva pogledaj malo ovu temu.
    piše i na kutiji i u uputama da uređaj podržava SD do 4 GB. ova koju sam utržio je nekih 3,8 ali je jeftinjak. možda da sam kupil onu od 100 kn...?
    Iako je to sve za Mio vrlo jednostavno se može preraditi za GoClever. Treba samo svuda gdje piše Storage Card umjesto toga napisati SDMMC . U svim ini datotekama i u sys.txt. Ako negdje i zaboraviš izbacit će ti grešku, pa ćeš znati da si zaboravio.
    imam backup pa ću isprobavat.
    trebal bi to složiti danas jer sutra idem u novi sad a na BE mi je srbija samo glavne ceste. u ponedjeljak/utorak će mi opet trebat ali to je već manji problem.
    A licence idu u istu mapu sa kartama i moraju biti istog naziva kao i mape. Kako imaš dva tipa licenci, a veličina im je zanemariva jednostavno probaš koje ti odgovaraju.
    ma da, vidio sam da su licence male.

= Citat = Izvorno postao mirkeclj Pregledaj post
    Vidi to sa mapama da otvara sa uređaja ne znam i nisam nikad radio a zašto na uređaju ne vidi mape ,zato što je to vjerojatno original softver pa traži i original mape e sad ne znam da li su bile samo HR i BiH-a kupljene original ili Evropa najbolje da pošalješ licence od tih mapa na uređaju u mireomape i oni će ti poslati za one licence koje su uredu mape nove i licence a na kartici ostavi igo8 i ubaci najnovije mape koje imaš na forumu navteq 2012.04 i to ti je dosta a ako hoćeš ja imam zadnji BE koji sam dobio od mirea i samo u njega staviš svoj Ordinale.ini i ostalo pa probaj o to.a ako ne ide sa putanjama to će mo lako napraviti i vidi gore ispod moje slike skype probaj na njega.
    tak ću i probat složit.
    ako ne bude išlo, javim se na skype-u.

makar, uz svu zahvalnost, nije mi baš ugodno maltretirat vas petkom uvečer sa svojim problemima.
    ježi ga, fakat mi treba, a ovo se činilo kao dobra prilika. da sam bilo koju novu navigaciju kupil, opet bi ju trebal dograđivati.

imal sam stari Mio 200 (mireo + iGo) a zbog njega su mi u budimpešti razbili staklo na autu i ukrali još par stvari.
    pa sam imal Mio M300 sa istim kartama a on se zblesiral skroz, niti se vidi na kompu niti može podići program do kraja. sad je mrtav a ja u gabuli dok ovo ne složim.
    Zadnji uredio Sljaka : 14-06-2013 u 19:19

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koje karte na goclever 5066 fmbt?
    By niten in forum Karte
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 18-08-2015, 17:25
  2. Karte iGO Europa s POI-em za GOCLEVER
    By mkeca in forum GoClever
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 30-07-2014, 20:21
  3. GoClever 4384FM BT - popravak nakon GoPal-a