mirkec...
skype je našao samo "mirkolj". tvojeg nicka nema.
no, nema ni veze.
jučer sam pokušavao složiti ali me zeza SD kartica. formatirao sam ju, dva različita laptopa ju bez problema prepoznaju ali kad tu 4GB karticu ubacim u GC, ne vidi ju ni uređaj niti ju ja vidim preko kompjutera. jednostavno se ne prijavljuje, kao da je nema, pa otpada opcija da na karticu spremim i BE i iGo.
pa sam mislio nešto drugo napraviti.
sada su u memoriji samog uređaja samog uređaja samo stare karte HR i BiH, valjda od teleatlasa jer imaju TA u imenu.
jučer sam probao ubaciti novije karte (2011) + još par okolnih država ali to ne radi. gledao sam na kompu, ostale su stare karte srbije (mr 2009) a pokraj nje su novije (mr 2011). čak i kad staru kartu obrišem, uređaj ne čita noviju kartu.
možda je problem sa onim enkripcijama, samo ne znam gdje to pogledati i promijeniti.
jer kad bih mogao u memoriji imati HR i okolne zemlje na BE, onda bi na karticu ubacio samo iGo i to bi mi bilo odlično (ali moram sve ostalo pobrisati jer nebi bilo mjesta).
to ću probat večeras doma izvesti.
ispravke u navi.ini sam obavio i to radi, hvala na trudu.
tražio sam po svim fajlovima da negdje piše VOLUME pa da to smanjim ali nisam našao.
i još jedno me zanima.
na ovoj slici je izbornik za navigacije
jel se može u navi.ini podesiti da se klikom na "VIA GPS BE" otvara karta iz memorije uređaja? ili mora biti sa SD kartice?

Odgovori uz citat
Bookmarks