Imam jedno glupo pitanje jer ne koristim iOS uređaje, a našao sam se u situaciji da moram BT-om poslati nešto sa Androida. Nisam uspio nikako upariti ta dva mobitela, na stranu to, ali nešto drugo me zanima:
- na iPhoneu uđem u BT postavke (tamo gdje je BT prekidač i popis uparenih uređaja)
- slučajno sam kliknuo na jedan od uparenih uređaja i iskočio mi je popup koji mi nudi jedinu opciju da obrišem taj uređaj s liste
Kako ja s te točke mogu otići korak nazad i poništiti popup? Ako odem na home, sljedeći put kada uđem u settingse on me odmah baci u BT postavke s upaljenim popupom. Kliktanje u prazno van popupa ne radi ništa. Znam da zvuči glupo, ali ni ja što god probao, a ni vlasnik moba nismo se uspjeli maknuti s te točke. Da ne pričam kako sam se konstantno lovio kako tapčem desno od home tipke u potrazi za back tipkomNa kraju smo potvrdili taj popup i stvar riješena, ali zapravo nije ni blizu rješenja.

Na kraju smo potvrdili taj popup i stvar riješena, ali zapravo nije ni blizu rješenja.
Odgovori uz citat
Bookmarks