Ja sam naletio na još par nelogičnih/neispravnih stvari, ne znam je li to još netko primijetio:

1. Search u mailu.
Ona tražilica koja se pojavljuje, kao u imeniku ili porukama ili drugim listama, kad listu mailova odvućeš dolje... Prije se moglo pretraživati fino po pošiljatelju/primatelju, subjectu, ostalom.. Sada se može birat samo između toga hoćeš li tražiti u trenutnom mailboxu ili pretražuješ kroz sve mailboxe. Sad utipkavam riječ koju znam da mi sadrži subject nekog maila od prije 5-6 dana, a on meni izvlači nešto deseto i uopće ne pokazuje taj mail kojeg ja hoću -.-

2. Search u porukama.
Ne znam je li to samo meni tako, ali search mi uopće više ne dohvaća poruke (chatove) starije od npr. 2 mjeseca.. Gore upisujem ime osobe koja mi je zadnju poruku poslala prije npr. 3 mjeseca i to mi je recimo ~90. "chat" po redu, kronološki (imam ih možda 200-tinjak tih chatova, ne brišem poruke) i jednostavno neće mi nać tu osobu/chat/poruku! Nikako. Ni ako upišem 4 od 7 slova tog imena, ni ako upišem cijelo ime. Jednostavno kao da ne hvata poruke starije od nekog vremena ili dalje od nekog broja.. A sumnjam da je problem u tome što imam "puno" poruka..

Ako se netko susreo s ovim - baš me zanima.. Ili ako netko ima volje testirati kod sebe..

= Citat = Izvorno postao Cwet Pregledaj post
moze kakav screenshot ako neko ima od ios7 ?
Aaa, pa guglaj "iOS 7 screenshots" i imaš ih, brate, pun internet :-)