Imaš ovdje test na 5c, koji je zapravo što se HW-a tiče identičan 5-ci. Neki su imali battery drain, ali nije globalni problem.
@davor tnx!
šteta što nema mogao bi to netko napraviti već stvarno bi bilo praktično i vjerujem korisno većini ljudi.
Imaš ovdje test na 5c, koji je zapravo što se HW-a tiče identičan 5-ci. Neki su imali battery drain, ali nije globalni problem.
Samo da se nadovezem, ovdje ima dosta korisnih informacija o postavkama koje se mogu ugasiti kako bi se ustedjela baterija.
Ne primjeti se neka velika razlika, ali vrijedi pokusati.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kolege imam problem s panorama, točnije nemam te opcije na 4s iOS7..
Dali netko zna u čemu je problem, na YouTubu sam našao da se panorama uključuje tako da odem pod Opcije Camere ali ja nemam ni Opcije..
otvoriš fotoaparat na iphoneu, i swipe odradiš sa desna na ljevo, zadnja desno opcija PANO je panorama.
Zadnje šta mi je je Kvadrat a prije nje je Foto i Snimanje nema Pano u tome i je problem.
onda vjerovatno imaš 4-ku, a ne 4s.
Sta se tacno dobija tom sedmicom tek mozda drugaciji izgled telefona?Za sta je konkretno drugaciji od starijih verzija
7 sekundi guglanja:
http://www.apple.com/ios/whats-new/
Naravno ali ne znam engeski
iPhone 5s 16 GB
Hvala ti.Jel se vise dobije da na svoj Iphone 4 stavim jailbreak ili 7?
Prijatelj mi nadogradio iphone 4 na novi sistem I sad ima more propustenih poziva...kad ga zoves dobijes odgovor da korisnik ne moze odgovoriti na poziv....ima li tko slicnih problema?
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Ja nemam. Nek proba napraviti restore, po mogućnosti bez backupa.
Isprobao ios7 u Vip-u..i pomalo sam razocran...mobli su staviti opciju da malo ubrzamo animacije, uzasno su spore...a font je previse tanak i u kombinaciji sa bijelom podlogom...blago receno, koma
Navikao sam na lijepi font u ranijim verzijama, tako da mi i4s nije imao mali display, uvijek je sve bilo pregledno i citko, a sada, hm...najveci problem je bijela tipkovnica i taj tanki font i sto je najgore ona opcija ''bokd'' ne bolda tipkovnicu...prilicno zamarajuce raditi s njim...
A i ako pokrenemo kameru sa lockscreena, vise se ne moze zatvoriti svajpanjem prema dolje![]()
Na 7.0.3 možeš isključiti animacije.
I kad isključiš manje bateriju guta barem ja primjetim da mi duze traje malo, ali sam se razocarao sto sam napravio update.
Ja ostao jos na 6.0.1. Vise se nadam JB za 6.1.3 nego za 7Ali cu vjerovatno preci jer ima sve vise aplikacija koje rade samo na 7
iPhone 5s 16 GB
7.0.4 stavljen na iP4 i iPad 3. Sve funckionira normalno, nema nikakvih vidljivih poboljšanja.
Ima tko dev account da me rega?da inst ovaj 7.1?
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
pa morao si dobiti automatsko ažuriranje na 7.0.4 kao i svi
Izasao je 7.1 beta![]()
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Trebao si naglasiti da je 7.1 beta izašla samo za developere i i za nas, mada ja necu ni preuzeti tu nadogradnju koliko ne bude nekih vecih promjena
Ma da samo za developere je izasla. Ima podosta bugova stavio sam. baterija je npr ocajna, imao 12% baterije i upalim mob za 10ak minuta ono 3%, nakon cijelodnevnog koristenja vracam se na 7.0.4, neke igrice se crashaju, ali svidja mi se malo kao da su performanse bolje, mozes izabrati dark keyboard. I mala greska koju su stavili kada odete pod zvona poruke koju god pritisnite isti je zvukugl. ne isplati se naravno stavljati kao daily driver a i mora se imati regan udid!
Nakon što sam updateo na 7.0.4 otkazao mi je Homebutton na iphonu 4. Imate li kakvih informacija u vezi ovoga?
Bookmarks