1GB RAM je pohvalno, ovo bi mogla biti pila od moba ako pogode cijenu![]()
Dakle, nešto što je započeto sa tipo serijom, a nastavljeno sa E oznakom, sada doživljava svoj bolji vrhunac u verziji M modela. Koji je naravno u single i dual sim izvedbi.
Poboljšanja su i dalje vidljiva tako da sad imamo 4" ekran, 1Ghz dual core i 1 GB ram, HD video snimanje + led dioda, čineći ove već jeftinije verzije xperije solidnijim strojevima.
Pretpostavka da je izlazak na tržište do jeseni a početna cijena nebi trebala biti veća od 200 eura!
Demo:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=x5x3aOwfYCs
Zadnji uredio maher22 : 04-06-2013 u 10:57
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
1GB RAM je pohvalno, ovo bi mogla biti pila od moba ako pogode cijenu![]()
ako cijena bude do 1500kn onda bravo sony...
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Bok moze pomoć? imam ovaj sony xperia m i nemogu se prijaviti na google account, sve napravim i adresu i sifru i korisnicko ime itd. al na kraju kad triba potvrditi samo mi izbaci: nije moguce uspostaviti pouzdanu vezu s posluziteljem. mozda je rijec o privremenom problemu ili vas android nema pristup podatkovnim uslugama. mob. je nov star svega 2 dana.
Bok moze pomoć? imam ovaj sony xperia m i nemogu se prijaviti na google account, sve napravim i adresu i sifru i korisnicko ime itd. al na kraju kad triba potvrditi samo mi izbaci: nije moguce uspostaviti pouzdanu vezu s posluziteljem. mozda je rijec o privremenom problemu ili vas android nema pristup podatkovnim uslugama. mob. je nov star svega 2 dana.![]()
Pa jesi spojen na net?
Pa jesi li provjerio najosnovnije postavke? Kako misliš da ti itko pomogne ako ne kažeš baš ništa o telefonu?
a sve je ok pa reka san koji je model i koji je prob? postavke su tvornicke
jesam, na sve stranice mogu ici ukljucen mi je neki paket u kojem iman 250mb prometa, pozive, por. svaki tj. dana se taj paket obnavlja za 10kn
Zadnji uredio ravilov : 16-09-2013 u 07:01
Jesi se probao spojiti preko wirelessa pa pokušati tako?
jesam isto mi je izbacilo, cak san i vracaja na tvornicke postavke i opet isto?
Nemam pojma onda, teško je ovako napamet nabadati. Prebaci jezik na engleski pa guglaj tekst error poruke, možda nađeš nesto korisno.
Probaj promijeniti lozinku... mislim da sam nekoć davno imao i ja takav problem, još na Donutu
I btw promašio si podforum, pitanje si mogao postaviti u posebnoj temi.
EDIT: Aha, vidim, već si postavio pitanje. Ubuduće nemoj otvarati nove teme ako si već postavio pitanje![]()
Naletio sam u svabiji na xperia M za 144 eura (do 1100 kn) na akciji u trgovackim lancima nov. Za tu lovu sasvim solidan ulog kupnje. Steta da nije xperia L za tu cifru![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Bookmarks