A o kakvim accountima se radi? Ako nemaš MS Exchange ili IMAP, onda ta opcija nije moguća. Ne samo na mobitelu nego i na PC-u.
Pozdrav svima.
Ovako, zanima me podržava li ijedan Android smartphone primanje E-maila u realnom vremenu (tipa BlackBerry)?
Znači, za sada na svojoj Xperiji T imam 4 računa, ali tamo imam opcije kada želim da se spaja na server (postavljeno mi je na svakih 30 minuta), što znači ako je mail stigao u drugoj minuti od zadnje provjere, čekat ću 28 minuta da me obavijesti o pristiglom E-mailu, što nije u realnom vremenu.
Znači, pojednostavljeno, može li se mejl primati kao SMS?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A o kakvim accountima se radi? Ako nemaš MS Exchange ili IMAP, onda ta opcija nije moguća. Ne samo na mobitelu nego i na PC-u.
Koliko znam, to na Androidu najbolje radi sa Gmailom. Za ostale tipove accounta ne znam.
BTW zašto si otvorio temu o Androidu izvan Android podforuma?![]()
Znam da push mail radi sa Google Sync i Exchange mailovima, jedan preko Gmail aplikacije a drugi preko nativne Email aplikacije
Koliko ja znam push mail je u realnom vremenu.
Normalno da radi.
Samo je problem sto on nema vjerojatno aplikaciju koja to podrzava, vec samo ima predefinirane intervale provjere maila.
Morat ces posegnut za nekim 3rd party aplikacijama.
enhanced email (plaća se, al imaš .apk na netu) i tu možeš definirati real time, 5min, 10, 20, 30, 60, 2h, 4h, never...![]()
Nije to to. On hoće da odmah dođe notifikacija za mail, tako radi nativna Gmail aplikacija. Za ostale mail adrese ovisi o konfiguraciji servera.
Bookmarks