language reflash ide nakon flasha...a što se tiče MFFa...probaj ga reinstalirati (tj. cijeli PST) i stavi patch ako do sada nisi
pozdrav svima....
i ja imam problem sa MFF-om![]()
1. stavio sam flash _45R i kad sam pokušao stavit _4FR javlja mi da flash nije uspio i jedva sam uspio vratit ovaj 45R
2. poslije ovog flashanja počeo mi javljat neku error u MFF-u i gasi se sam od sebe
HELP
P.S. zaboravio sam pitat....language reflash ide u polje setup ili???
Zadnji uredio Inovator : 17-01-2005 u 22:20 Razlog: otvaranje nove tematike u drugoj temi
language reflash ide nakon flasha...a što se tiče MFFa...probaj ga reinstalirati (tj. cijeli PST) i stavi patch ako do sada nisi
evo sad sam uspio flashat na _4FR al mi svejedno nakon flashanja javlja onu poznatu windows doskočicu "MFF has encountered unknown error and needs to be shut down...we are sorry...do you want send an email to..."![]()
![]()
thx anyway
P.S. Bluedevil...skinuo sam triplets 55R sa tvoje stranice al mi javlja ovo "the archive is either in unknown format or damaged" tj. ne mogu ga otvorit ni sa winrarom nit winzipom
Zadnji uredio killa : 18-01-2005 u 14:35
Izvorno postao killa
izvoli, skini ga ovdje
" error 403: Forbidden!
The server understood the request, but is refusing to fulfill it. Authorization will not help and the request SHOULD NOT be repeated. "
![]()
![]()
Bookmarks