Meni se čini da si ti Majstore isti kao i ja , nisam mogao izdržati da ne vidim u čemu je problem pa sam se s @marac777 spojio preko TeamViewer , ali nisam ništa napravio .
Na kraju sam pronašao ovaj slovenski Link (od Wiki_a) s kojim smo riješili problem !
Kad budem imao vrememena napravit ću jednu malu "Temu" , samo o ovom problemu na novijim Garmin uređajima , stvarno su "Cool" ovi iz Garmina , ali mi smo još bolji od njih ...
![]()
Zadnji uredio walter66 : 24-05-2013 u 22:14
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Hvala gospodinu Marinku (Walteru) bez kojeg to ne bi nikad sam riješio.
Možeš staviti ove karte !
http://cafe.mobil.hr/threads/78084-G...=1#post1050386
Još bolje iz ove Teme:
Tvoj uređaj koristi napredniju tehnologiju NTU karte !
Garmin City Navigator Europe NTU 2013.41 unlock
http://cafe.mobil.hr/threads/78298-G...2013.41-unlock
Skini sve ovo osim Mapsource , pogotovo ako nisi navikao radit s njim ...
Sve ostalo bi trebalo biti otključano (unlocked) ...
Drago mi je da ste riješili problem, ali mene i dalje zanima ovo što je Marac stavio u Dropbox. Da vidim mogu li doći do te mape bez promjena na uređaju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Teško ću to uploadati više,budući da je sad cjelokupan sadržaj na uređaju narastao na veličinu od gotovo 2,7 GB.Dropbox čini mi se podržav besplatno do 2 GB.
Uglavnom,našao sam tu mapu gmapprom.img u System folderu,i zamjenio ju s Adria routom 4.10 NT. Sad na uređaju imam AR koja radi,a čekam Micro SD karticu da stavim i City navigator Europe NTU 2013.41
Samo ne znam kud ću s fileovima JVC,SID i 3D,jer se i oni pojavljuju u NTU verziji.Da li da na Micro SD kartici otvorim pojedinačne foldere JSV ,SID i 3D pa potrpam to u njih pojedinačno ,ili da sve zajedno kopiram u folder Garmin,gdje ide image file od City navigatora gmapsupp.img?
Zadnji uredio marac777 : 25-05-2013 u 09:45
@marac777
JVC,SID i 3D !?
JVC moraš imati napravljen originalni Folder , za SID neznam (nije ni bitan)
*3D.img kartu EU možeš staviti , tamo gdje si stavio i ARoute , onakva kava je otključana (ne treba mjenjati ime u neko drugo)
Može biti i na SD karici , ali onda u Folderu "Map" (bez navodnika) ...
@Marac ako nisi obrisao postojeće uploadano samo promijeni link. A ako na Dropboxu hoćeš povećaš prostor ima jednostavan trik, uploadaj fotografije pa će ti se prostor automatski povećat. Slike obrišeš, a prostor ostane. Slike moraju biti na USB sticku ili fotoaparatu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sve sam obrisao,jer mi je taj Dropbox dosta usporavao rad računala,iako imam 3 GB RAM-a.Bez ljutnje...
Nemam se razloga ljutiti, propustili smo priliku da nešto eventualno otkrijemo, ali sad što je tu je.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pozdrav,
samo da javim da mi je stigla micro SD kartica 8 GB,uređaj ju uredno prepoznao...otvorena mapa Garmin na kartici i stavljena gmapsupp.img (od City navigatora Europe NTU 2013.41).
Odem u meni i vidim da uređaj normalno očitava obje karte koje su uključene ( i kraj jedne i druge su zelene kvačice).
Da li da iskopčam Adria routu 4.10 kad koristim City navigator na kartici,ili da ih obje ostavim uključene ? Koju kartu uređaj prvu učita ako su obadvije uključene,pretpostavljam Adriaroute jer je na uređaju.)
Da li mogu ovu SCG kartu strpati u folder Map na kartici,budući da imam mjesta (8GB) i nazvati ju umjesto gmapsupp.img npr SrbijaCG.img ?
Hvala svima na pomoći,posebno gosp.Marinku (Walter-u).
@marac777
City Navigator Europe NTU 2013.41 ima mogućnost pisanja "Šumnika" ili bolje rečeno HR tipkovnicu ( ŠĐČĆŽ ) .
Za vožnju po HR i ExYu dovoljna je AdriaRoute , sad kako se slaže sa SCG neznam ako su obe uključene , mislim da nebi trebalo biti problema ...
Ja bih EU isključio , ako ne mislim ići na zapad ! Svaki put kad se ukopča Garmin učitava karte samo one koje imaju kvačicu . Što ih manje ima ,
ne opterećuju memoriju ... Treba probavati .
Primjetio sam da u nekim slučajevima , konkretno u Sloveniji s uključenom EU i AR imao sam problema u Ljubljani , blokirao je Garmin kad sam
izašao iz tunela na staroj cesti prema Zagrebu . Možda je to bilo slučajno , ali drugi puta nisam uključio EU i sve je bilo u redu na istoj ruti !
Bookmarks