Hm, da sad ne nagađamo, presnimi kompletan sadržaj pa ga negdje uploadaj. Ako koristiš Dropbox ili neki sličan cloud servis, može i to. Postaj link da pogledamo što ima unutra. Više ljudi više vidi, pa možda shvatimo kako je Garmin sakrio karte.
Hm, da sad ne nagađamo, presnimi kompletan sadržaj pa ga negdje uploadaj. Ako koristiš Dropbox ili neki sličan cloud servis, može i to. Postaj link da pogledamo što ima unutra. Više ljudi više vidi, pa možda shvatimo kako je Garmin sakrio karte.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Otići ću kod nekog baš što se bavi s time...pa ako riješim išta javim.
Kopirao sam si sadržaj (Garminove fileove) prije instaliranja sa Web updaterom ,gdje je nakon update uglavnom dodao najviše toga u Voices (glasovi baba na različitim jezicima)....
Probat ću to strpati u Dropbox ako budem znao s time (nisam nikad stavljao preko toga).
Inače ,taj uređaj sam dobio polovan,ali malo korišten.Jedino ako vlasnik prije mene nije nešto čačkao po folderima,ali onda ne bi ništa radilo.
Kažem učita karte NAV TEQ (1993-2011,all rights reserved,
nakon uvodnog logo-a Garmina,i onda dođe menu na hrvatskom,otiđem u postavke-karte i vozilo-i u direktoriju my Maps se vjerojatno nalazi ta jedina instalirana mapa na uređaju,koju ja ne vidim iz explorera ili commandera.
Zove se CN Europe NTU
2012.20 Central&Eastern Europe i može se isključiti kraj nje zelena kvačica.
Kad se ona isključi i ode u glavni meni,piše da kartografski podaci nisu dostupni,sve dok se izgleda ta jedina mapa na uređaju ne uključi u mapi my Maps.
Probat ću kopirati sve u Drop boxu pa staviti link.
Zadnji uredio marac777 : 23-05-2013 u 22:42
Teško ću to uploadati više,budući da je sad cjelokupan sadržaj na uređaju narastao na veličinu od gotovo 2,7 GB.Dropbox čini mi se podržav besplatno do 2 GB.
Uglavnom,našao sam tu mapu gmapprom.img u System folderu,i zamjenio ju s Adria routom 4.10 NT. Sad na uređaju imam AR koja radi,a čekam Micro SD karticu da stavim i City navigator Europe NTU 2013.41
Samo ne znam kud ću s fileovima JVC,SID i 3D,jer se i oni pojavljuju u NTU verziji.Da li da na Micro SD kartici otvorim pojedinačne foldere JSV ,SID i 3D pa potrpam to u njih pojedinačno ,ili da sve zajedno kopiram u folder Garmin,gdje ide image file od City navigatora gmapsupp.img?
Zadnji uredio marac777 : 25-05-2013 u 09:45
Bookmarks