Meni je do neki dan na HTC One V , radio GPS bez problema , imam instalirano Navigon , Mireo DP , iGO Primo od danas ne radi GPS , traži u beskonačnost , čak sam i telefon ostavio vani u vrtu (pod vedrim nebom) i ništa ... Nema GPS signala niti na jednoj aplikaciji koja to podržava ... Što se desilo neznam . Nisam baš stručnjak za Android , sve je postavljeno tvornički . Nisam baš ni neki laik za računala , mobitele , GPS i jednostavno neznam što napraviti . Ne može ništa pronaći ni onaj GPS Status što je kolega @mlesić predložio . Čitao sam malo po internetu i kažu da treba vratit telefon na tvorničke postavke . Za sad još nisam , jer mi ne treba GPS na mobitelu imam nekoliko klasičnih Navigacija , ali me svejedno "kopka" u čemu je problem ! Što se tiče servisa oni nemaju pojma , samo su mi rekli da mi je aplikacija vjerojatno nelegalna i da je prestala radit , radi toga da ne može naći GPS . Mireo Don't Panic je legalan pa isto nema GPS signala ... Google karte su isto legalne , došle s HTC_om ...
Mislim da ću ipak napraviti reset na tvorničke postavke !

Bookmarks