Nokia Modern Mayor dostupan za download.
Vala: Alpha
Windows Phone ekskluziva, fora igrica sa zanimljivim postapokaliptičnim neprijateljem
Dobro izgleda, lijepo radi i free je![]()
Nokia Modern Mayor dostupan za download.
Three in a row
Uglavnom, Nokia je nadogradila Glance, sad je moguće dodati lock screen informacije ili neku custom poruku na Glance screen. Po meni jedan jako dobar update
Glance
Extras + info
Također, nadogradnja Touch postavki, sad je moguće isključiti vibraciju kapacitivnih gumbića
Touch
![]()
Stigla je FIFA 14.
Igra je "besplatna" i zahtijeva 1 GB RAM-a.
![]()
Izgleda potpuno isto kao i FIFA 13.
Divno...sad moram samo čekat wp8.1 da mogu instaliratJoš bi i od gamelofta uskoro trebao "brother in arms 3" biti free
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
CloudSix, klijent za Dropbox od (već sad legende) Rudyja Huyna dostupan za download!
![]()
Ažurirana je karta Hrvatske u Here paketu aplikacija!
Rando
Ništa specijalno ali meni zanimljiva aplikacija. Slikaš nešto i to se pošalje random korisniku te aplikacije i za uzvrat dobiješ sliku od opet nekog random korisnika.
Nokia Pocket Magnifier
Update za Nokiu Glance
Zašto je updejtano? Pa ono, ajmo reći da je Nokia malo prebrzopleta:
![]()
A bolje prije neg kasnije... haha. Ček, jel to znači da bi nam nadogradnjom OS-a na wp 8.1 neke već instalirane aplikacije mogle i ne raditi bez te podrške za 8.1??
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Aplikacije napravljene za WP8 i WP7.x će raditi na WP8.1, one koje su napravljene za WP8.1 neće raditi na prijašnjim OSevima.
Pretpostavljam da ovakve specifične aplikacije će trebati neke dodatne nadogradnje zbog kompatibilnosti.
Glance background
Služi za dodavanje slika na Glance, npr ovako nešto:
Ima 4-5 ponuđenih, a može se i svoja slika staviti naravno. Par dobrih slika na linku:
http://www.wpcentral.com/winners-win...ground-contest
Wiper - must-have aplikacija za sve s AMOLED ekranom
Uklanja većinu poteškoća i vraća ekran u prvobitno stanje.
LINK
![]()
Prognoza
Odlična aplikacija, koristim ju već par mjeseci i super zadovoljan..
Stigao update Music aplikacije. Dodan je welcome screen za update glazbene kolekcije te je sad moguće napraviti seek unutar pjesme! Napokon!
U sljedećem updejtu se vraća swipe to change track (stvar koja mi najviše fali od starog music playera) te se radi na gapless playbacku.
Xbox Music
![]()
Minion Rush dobio veliki update - 4 nova levela i još mnogo toga
![]()
Temple Run 2 od sada i za uređaje s 512 MB RAM-a
![]()
Popis aplikacija na mojem mobitelu (15. svibanj 2014.)
- 4th & Mayor - Foursquare aplikacija koja ima quick Check-in kao Live Tile pa je zato koristim umjesto službene,
- 6tag - Instagram aplikacija od Rudyja Hyuna, jednostavno super aplikacija,
- Adobe Reader - PDF,
- Baconit - Reddit klijent, fora navigacija i jednostavna za korištenje,
- Doors - šugava igra ali je tu i tamo odigram na mjestu gdje i car ide pješke,
- Facebook - ono, jel trebam objašnjavati. Sporo smeće.
- Health & Fitness - začuđujuće dobra Bing aplikacija koja pomaže u rješavanju masnih naslaga,
- HŽ Vozni Red - aplikacija koja ne odgovara koji vlak kasni nego koliko kasne #hzslogan,
- Insider Pro - za Live Tileove vezane uz mjenjanje 2G/3G i za flashlight,
- Messenger - ne treba objašnjavati,
- Mind Your Step - fora igrica dok putujem vlakom, lijepo radi i stalni updejtovi,
- Movie Moments - fora aplikacija ekskluzivno za Windows Phone 8.1, radi prilično dobro,
- NextGen Reader - slično Instapaperu, neizostavna aplikacija na svim mojim uređajima,
- Nokia Camera - jer defaultna camera jednostavno nema dovoljno opcija. Minus - sporije paljenje od nativne aplikacije,
- Nokia Creative Studio - za izvlačenje onog maštovitog dijela mene,
- Office Lens - Must have aplikacija za slikanje i "skeniranje" dokumenata,
- OneNote - isto tako must have, meni osobno miljama ispred od Evernote-a i Google Keep-a,
- Photosynth - 3D panorame. Čekam nadogradnju da bude još više badass,
- Preview for Developers - omogućuje instalaciju Windows Phone 8.1 i nadogradnji,
- Reading List - super kad želim na brzinu prebaciti neki članak ili stranicu iz Internet Explorera na kompu u neki čitljiviji format,
- Remote Desktop - da mjenjam playlistu dok idem spavati,
- ScrobleMe - last.fm klijent za scrobblanje mjuze koju slušam na mobu,
- Singster - karaoke. Nezaobilazno za pjevanje Justina Biebera u Importanne centru. Ako me netko čuo - da, to sam ja
,
- Skype - ne treba objašnjavati,
- SoundHound - jer je Cortana gluha i ne skuži većinu pjesmi,
- tileUp - 2048 na Windows Phone način. Kupio jer je igra super napravljena,
- toib - najljepši Youtube klijent za Windows Phone. Po mojem mišljenju,
- Twitter - ne treba objašnjavati,
- VLC Mobile Remote - nisam još testirao, namjena je valjda jasna,
- Weather - Live Tile za vremensku prognozu,
- WhatsApp - ono kaj je Mark Zuckerberg platio 18,9999 milijardi dolara previše,
- Wikipedia - brutalna aplikacija, pogotovo nakon nadogradnje i podrške za Cortanu,
- Zagreb Prijevoz - slično HŽ voznom redu, prikazuje koliko kasne busevi i tramvaji u metropoli,
- ZEDGE - skinuo 2 wallpapera i sad je idem izbrisati.
Zadnji uredio Mario92 : 15-05-2014 u 21:44
4Blend HDR
Prva HDR kamera za wp8/8.1
Novi Tapatalk je tu.
Vratio se i Whatsapp s novim mogucnostima.
Je li tko instalirao službeni file manager?
Reality is wrong.Dreams are for real.
Bookmarks