Jedan u nizu Msanovih webshopova samo orijentiran na šire područje, i popularniji od ostatka.
Vidio sam na TV reklamu za ovaj, a ne znam, valjda oglasnik.
Ako pogledate, ima dosta modela koji se prodaju za prihvatljiviju cijenu nego na ovlaštenim mjestima. Čak imaju u ponudi i Xperiju L, koje nema u Svijetu medija (kao ekskluziv prodavaonici za Sony smarphone).
Sada, koliko je sigurno kupiti u takvoj web prodavaonici? Ne sviđa mi se što imaju kao domenu .eu jer ne znam odakle ti mobiteli dolaze... Prodaju se i novi i rabljeni... Kako sto posto znati što se kupuje?
Jel netko poslovao s njima do sada?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jedan u nizu Msanovih webshopova samo orijentiran na šire područje, i popularniji od ostatka.
Kupujem kod njih otkad postoje, a to je otprilike dvije godine. Nisam imao nikakvih problema ni s kupovinom, ni s reklamacijama. Nisu baš jeftiniji, ali što je, tu je.
Možeš ti koristiti i eKupi.hr, ako ti to ljepše izgleda.![]()
Ja sam kupio fotoaparat kod njih i sve je bilo u redu, sad je domena .hr (a sa .eu preusmjerava na .hr), a što se tiče sigurnosti mislim da je webshop neka vrsta hrvatskog Amazona pa nemaš uopće brige.
Jedino mi se čini kako sad osim vlastite ponude također imaju i privatne oglase pa malo pročitaj uvjete vezane za to.
Ovdje sam označio razliku od prije kad su imali samo svoju robu u ponudi.
A ovo je nova online trgovina, kako se bliži ulazak u EU mislim da će ih biti još i više a mislim da ću poslovati i s njima uskoro.
Edigital je malo aljkav, piše da roba stiže u roku od 7-9 dana, ja sam jedan proizvod naručio prošli tjedan i danas sam ih kontaktirao... Rekli su mi da očekuju da će kod njih stići 29.05.2013. a to je stvarno dugo čekanje. Za sada se ne bunim previše jer je cijena nevjerojatno dobra, ali ono... vidjet ćemo što će biti. Čuo sam da neki i nisu dobili naručeno s time da proizvod plačaš tek kad ti dođe doma (pouzećem) tako da nije da će ti ukrasti novce, samo vrijeme.
Imat ću ovo na umu, zahvaljujem.
a kolika je poštarina?
Navodno je ne naplaćuju.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
IzvorZa narudžbe veće od 1.000 kn, dostava je potpuno besplatna.
Ja kod njih naučila laptop prije 2god, sve super još uvijeknaučila i fotic koji je bio ne servisu jer je praznio baterije... i opet sve 5... pogledam tu i tamo Šta imaju jer mi se sviđa što je p plaćanje pri preuzimanju
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Evo kontaktirali su me mailom iz edigitala da je narudžba spremna za slanje. Trebao bi ju dobiti u petak. Očito treba malo pričekati da se proizvod dobije, ali mislim da se isplati jer cijene su stvarno jako dobre. S tim da ih treba kontaktirati i mailom nakon što prođe tih 7-9 dana, za svaki slučaj da ih se podsjeti. Ja ću nastaviti naručivati od njih kad mi nešto nije hitno.
Bookmarks