Nemam nikakvu nortifikaciju, u tome i je problem.. U suprotnom bi se snasao..
Pa kad spajaš na USB onda ti se pojavi u notifikaciji. Kad spojiš povuci ekran dole i sve će ti biti jasno.
Nemam nikakvu nortifikaciju, u tome i je problem.. U suprotnom bi se snasao..
Kako nemaš? Spoji uređaj i onda povuci prstom od vrha ekrana prema dolje i mora biti obavijest da je spojen na USB. Ako nemaš onda ti ne valja kabal. U krajnjem slučaju instaliraj Kies radi drivera pa onda probaj spojiti.
Pa nema kako da ti objasnim, i kabel radi.. Jesam napisao u prvom postu da radi na Noteu2 i Nokijo X2 procitaj post i vidi sliku..
Sorry, nisam skužio da ti hoćeš usb stik spojiti. Kabel je vjerojatno u pitanju.
Procitaj 104 post RADI na Noteu na X2 na S2 i na svima radi.. To mi cudno..
Pročitao sam, nisam ćorav, kabel ne odgovara za s4 mini i amen.
Oke, kabel original Samsungom kako ne bi odgovarao.. Stvar je softwerska sigurno..
Sve je moguće, gugl iz jor frend.
Bizarno od Samsunga, probali na Nokiji X2 i ona očita i možeš normalno koristiti usb malo je sporije ali to je i za očekivati od običnog moba..
Čitajući ovo izlaganje , zaintrigiralo me i išao sam probati OTG kabel (onaj sa slike) na Samsung S3 mini , na njemu isto ne radi i nema opcije u postavkama .
Na HTC_u radi i mogu preko OTG_a slušati muziku i gledati filmiće ... Radi čak i na staru Nokiu C3-01 Touch and Type , (Mp3 + slike) .
Samsung je inače "čudan" telefon , ma koliko bio skup pametan i najrašireniji "Brand" ... Ponaša se "svojeglavo" kao i iPhone ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ekipa draga,
Dobra vecer.
Nemojte se ljutit ali da ne otvaram novu temu pitat cu ovde.
Zeni mi se na pojedinim mjestima, vjerovatno od padova, poceo gulit obrub.
E sad, nju zanima dali se to moze promjenit i koliko bi to kostalo?
Mislim da to moze rjesit promjenom prednje maske.
Aj pliz help jer ce mi popit zivce.
![]()
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Evo ga, brat bratu 15 dolara + 7 za shipping. I još je bijelo
http://www.ebay.com/itm/Replacement-...item58b4f2c1f8
Ako ne možeš naručit s Ebaya javi se na PM pa ti ja naručim da smiriš stanje u kući![]()
Imaš i ovdje malo jeftinije http://www.aliexpress.com/item/White...395306847.html
Super,
Hvala na ponudi.
Ipak kako je to njen mob onda cu nju pitat.
Meni je moj SII kao da je tek sad kupljen. Jer je od prve sek u zastitnoj maski.
Samo se smij.
![]()
I ti bi isto na mom mistu.
![]()
Super,
Hvala na link-u.
Ipak kako je to njen mob onda cu nju pitat.
Meni sve isto.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Jel se da otkljucat kako ovaj mob?
Ide preko IMEI broja, a morao bi provjeriti cijenu
Jel bi mogao provjeriti mozda za cijenu?
Moze i neki link provjereni. Guglo baca hrpu rezultata a sve mi je to li-la
Iz koje je mreže?
Vip.
Otključao sam ja prije nekih 4-5mj. kodom sa ebaya i sve šljaka. Sad sam preko moba pa mi nije zgodno naći koji je seller bio ali se sjećam da je cijena bila oko 11$ i kod mi je stigao kroz 4-6h.
otisao mi zadnji zvucnik. ne ovaj za razgovor, nego zadnji, za zvonjavu, mp3... dali je netko rastavljo s4 mini? koliki je problem promjeniti? i valjaju li sa ebaya?
gledam na youtube i cini se jako jednostavno. imam jamstvo ali mi se neda mjesec dana biti bez moba i prazniti ga ako to mogu sam rjesiti.
Zadnji uredio vwgolf3 : 06-11-2014 u 12:05
Svjestan si da gubis jamstvo ako ga ides sam otvarat?
Ja sam nosio jedanput Samsung na servis na promjenu matične,ali u Europatrade poredo Metroa.. Bilo gotovi za cca 2 tjedna
Bookmarks