Ma jedino ako joj onda radi na 2g mreži, jer moj na 2g mrezi isto na kraju dana ima 60% baterije, ali na 3g mrezi jede bateriju al doslovno..neznam sto da radim..sutra ide u servis...
Kupio ženi s4 mini,kaže da je zadovoljna. Ona radi na podrucju gdje je signal jako slab, jedva da možemo razgovarati. Uključeno joj je sve., znaci i lte. Od jedan ujutro kad ga skinem s punjača kad dođe s posla u 16 sati je na 70 posto.. Ono vrijeme bez signala je uvijek oko 40 posto.
---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:22 ----------
Evo sad bas gledam njezin mob. 77% baterija,18sati 22 minute na bateriji, čekanje je 21%. Kad kliknem na čekanje, vrijeme bez signala je 57%.
To je normalno trošenje baterije. Ipak je ovo 4g mobitel.
---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
Znate li kad će novi J7 update za s4 mini? Kod mene je F6 još uvijek.
Vipnet
Ma jedino ako joj onda radi na 2g mreži, jer moj na 2g mrezi isto na kraju dana ima 60% baterije, ali na 3g mrezi jede bateriju al doslovno..neznam sto da radim..sutra ide u servis...
Onda javi što su ti rekli u servisu
P.S.
Vikend je, pa joj je mobitel kod kuće gdje imamo 3g signal 3-4 crtice
Zadnji uredio kroata : 25-11-2013 u 07:37
Ako je slab 3G signal normalno je da "jede" bateriju, jer daje prioritet bržoj vezi i više baterije troši da ju održava... Ako nemate LTE paket slobodno ga isključite.
Zasto ga iskljuciti?
Mario javi sta su ti rekli na servisu...
Neznam za T-Mobile, ali u Vipu ako nemaš uključen LTE paket nikakave koristi, neće se spajati, a samo se još više troši baterija.
Za tjedan dana mi treba doci sa servisa..sada imam htc desire-staru kramu i radi na 3g mrezi stoji na istom mjestu gdje je bio i s4 mini..prije njega mi je na tom mjestu stajao galaxy advance i nikada ni sa jednim nije bilo problema s baterijom, s4 preko noci popio 35%..ma daj molim te..
Na Bonbon sam mrezi, vec 3 mobitela sam promjenio i s nijednim nije bilo problema oko tog vremena bez signala, ali izgleda da s4 mini serija s tim ima problema..danas-sutra mi treba stici mob sa servisa pa cu vidjet sta su napravili...
Javi obavezno sta su napravili i dali se sta promjenilo...
Nadam se samo da ce biti neki update softa kojo ce to popravit...
Nitko drugi se nije javio, možda je to samo kod tebe.
Dosao je sa servisa i promjenili su neku antensku foliju i kao podesili softvare i opet isto..na 2g i 4g nista ne troši bateriju i % vremena bez signala se smanjuje a na 3g to nije normalno..masakrira bateriju...
Kod žene još uvijek sve normalno, mob. na punjenju prije spavanja je na 30-40,%.
Koji se model minija dobija u Vipa? I jesu li lockani te je li Vip dužan dati unlock kod?
Mislim da je I9195. Lockan ej ako je na pretplatu/bonove.
jel će ići update na 4.4 kitekat na s4mini? imam kakav info?
Mob.mi na 4.2.2 i danas mi izbacio neki update. Kako da vidim koji je (4.4?)
Edit:
Aktualizacija kao obavljena ali nista se nije promjenilo, i dalje sam na 4.2.2??
Nekih 300MB bila aktualizacija...skinuto, instalirano...
Zadnji uredio vwgolf3 : 11-02-2014 u 10:39
Pozz
Evo cura mi ima ovaj mob,počeo joj se smrzavat. Nudi joj nekakav upadate,nisam uspio vidjet koji...Provjerit ću sutra.
Mob je kupljen u T centru.
Zanima me jel netko napravio taj zadnji update,jel ima kakvih bugova?
Ja sam napravio, ali to je i dalje 4.2.2. I nemam nikakvih problema. Mob radi ok, a stvarno ga koristim. Puno interneta i poziva.
Ekipa draga,
Dobra vecer.
Zena mi ima navedeni uredjaj i ona je zadovoljna.
Kupljen je u vip-u pocetkom godine.
A i meni je uredjaj ok.
Cak se mislim sa s2 prebacit na njega.
Ali mi je zaslon isti pa od toga nece biti nista.
Nego, vec joj se nekoliko dana pojavljuje mogucnost aktualizacije sw-a.
Kad klikenem na to uredjaj prikaze velicinu aktualizacije od nekih 90Mb.
Zanima me:
Jeli se sta brise prilikom aktualizacije? (mislim na sms, kontakte, whatsapp i viber konverzacija, slike, ...)
Unaprijed hvala na odgovoru.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Poz. Nis se ne brise, no ukoliko se radi o vecoj nadogradnji, npr. s Androida 4.2 na 4.3, tada je pozeljno, nakon nadogradnje, mob staviti resetirati na tvornicke postavke kako bi sve doslo ma svoje mjesto i ne bi bilo nikakvih problema. Vezano uz tvoje pitanje, nista se ne brise aktualizacijom softwarea.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Možeš Samsung Kiesom napraviti full backup, ap ako ti se i nekim čudom obriše, vratiš.
Pozdrav.
Od neki dan imam dotični mobitel iz naslova, pa me zanima dali gdje postoji mogučnost isključivanja melodije pri paljenju i gašenju mobitela?
Hvala!
Bookmarks