imas na strossmayerovom trgu decka koji drzi ducan, i on popravlja za 400kn, dobijes jos 3 mj. garanciju na flat.imam ti ja njegiov broj tak da ga mozes nazvati
tko zna gdje bi se u Zagrebu najjeftinije mogao popraviti tj. izmjeniti FLAT KABEL na Samsungu E700? U ET-u traže oko 1000kn.
Najjetfinije sam našao za 700kn ali mora negdje to bit jeftinije!
imas na strossmayerovom trgu decka koji drzi ducan, i on popravlja za 400kn, dobijes jos 3 mj. garanciju na flat.imam ti ja njegiov broj tak da ga mozes nazvati
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Super, slobodno mi daj broj, jel to baš nosim u taj dućan ili kak?Izvorno postao McLaren
možeš mi poslat broj i detalje na pm.
Hvala!
kaj se dogadja kada ti krepa taj kabel? jel taj kabel to sto stalno krepava na e700?
meni zbog tog flat kabela kamera ne radi i boje su blijede. i to trpim vec duuugo ali ne isplati mi se dat, pa cak niti 300kn za popravak
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da to je taj kabel koji odlazi na 99.9% Samsunga E700, meni je crko u 7mj.2004., prvo je crkla kamera na glavnom ekranu i boje su postale blijeđe, zatim je crkla i kamera na vanjskom ekranu, pa onda se mobitel zablokirao kad bi htio pogledati slike iz ''My Photos'' i onda bi se mob restartao sam od sebe, zatim kad sam htio otvorit MMS poruku to je puno sporije(nekad isto zablokira), i na kraju je ekran potpuno prestao radit, tj. kad otvorim preklop samo biljelo svijetli a jedino ako držim preklop pod određenim kutom onda ekran radi ali je ulaženje u menije sporije i blokira.Isto tako vibra ne radi kad je preklop otvoren i kad ukljjučujem vibru na tipku # ne vibrira, a kad je preklop zatvoren normalno vibrira.
i meni zna bit skroz bijeli ekran, onda ga zaklopim, upalim vanjsku kameru bezveze slikam i otklopim, pa ponovo zaklopim i otklopim i onda je ok.a ebemu da sam znao da je taj kabel na e700 tako nekvalitetno napravljen... ma opet bi ga uzeo
![]()
Gdje vi kupujete mobitele![]()
Moj ga je frend kupio na crno i ima isto probleme s tim. Ja nisam imao nikakve probleme...
Pretpostavljam da netko ovdje ipak ima garanciju pa imam pitanje: kaj garancija ne pokriva takve kvarove?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
pa i moj je na crno ali nema to veze..... a garanciju zaboravi.
pokriva garancija sve kvarove koji nisu uzrokovani mehaničkim oštećenjem, samo kaj izgleda da nitko od nas nema garanciju
Citao davno jedan post na jednom drugom ofrumu. Tip kaze da mu je crknio ekran ( valjda se odljepio kabel ) on fino posto ga je kupio u ET dao 3700 kn ode do njih. A oni ga fino odjebu za garanciju jer se navodno taj mob nesmije nositi u djepu??? Cini mi se da vam ni garancija nebi pomogla.
To mi je poprilično teško za povjerovati. Zapravo, uopće ne vjerujem u to
A eto to sam procitao pa nemogu reci jeli istina ili ne ali koliko sam stvari cuo , jest da je ova najnevjerojatnija, mislim da je moguce.
Meni otiso flat, odnio sam mob u europatrade i lik je poceo nekaj kemijati.......onda smo ja i frend napravili neku strku da ako je mob pod garancijom da ga moraju popraviti i da na njemu nema nikakvih fizickih ostecenja...bla bla Ma na prijemu radi neka pedercina s dugom kovrcavom kosom.
Tip je uzeo mob, i rekao mi da dodjem za par dana po njega.
to ce te skupo kostat..... ja u europatrade vise neidem oni su mi se zamjerili vise puta
Pa neće ga koštat ak je pod garanciom.
Ne kužim da ti flat kabeli u tolikoj mjeri odlaze, imo sam 4 preklopna Samsunga i ni sa jednim nikakvih problema. Kupljeni u ET-u dakako![]()
Obnavljam ovo, koliko sad košta? imam jednog e700, kojem je najvjerovatnije flat otišao
Nazovi Europatrade, možda je pala cijena...ako ne, pokušaj naći putem oglasnika nekog, jer na crnjaka ti je jeftinije...ja ti nemam nikog za preporučiti, no javi se McLarenu, možda još uvijek ima broj od ovog lika kaj mu je mjenjao flat...
Bom Chicka WahWah
zna li netko gdje bi mogao navaiti flat kabel, koliko kosta, a promjeniti cu ga sam
tesko da ce ti ga netko prodati... odi na solvens.com i njega pitaj
Forumaš godine :)
cijena kabela je oko 220KN...Izvorno postao flOorKilla
ne znam jesi ga ikad mjenjao, jel znaš da ga trebaš lemiti? i to bez mikroskopa ne znam zbilja kako
Bookmarks