Ja sam napravio i x10 mini da leti sa copilot navigacijom i svime i svačime... Nije mobitel kriv nego korisnik...tako da ćeš zagušiti vjerujem svaki, koji god da uzmeš ako će ti pristup biti "ja to hoću da odma sve radi samo od sebe"!
Vidim da se ne kužiš ama baš ništa u mobitele, android, root, proizvođače...tako da prvo malo nešto više pročitaj pouzdanih informacija pa onda pričaj kako se rootom gubi garancija i sl. Tvoje informacije su sve rekla-kazala. Tako da neću oftopičarit uvjeravajući te kako si ti kriv što ti mobitel sporo radi i da možeš kupiti drugu memorijsku, kako se radi root (i da se ne gubi garancija), kako se brišu aplikacije, koje valjaju a koje ne...ako želiš mobitel koji radi kako želiš - moraš ga takvim sebi napraviti i prilagoditi! Ali džaba o tome pričati kada nećeš opet znati upaliti data na mobitelu i internet - to na svakom treba. Postavke za mms i internet također. Pa možda ti treba novi ruter (znaju ne raditi svi mobiteli na svim ruterima...kao i to dal si na carnetu, onda dodatna komplikacija...). Na kojoj si mreži - problemi s internetom mogu biti i do operatera!
Ja ti preporučam da si uzmeš neki dummyphone a na smartphone! Tamo ti sve odma radi baš kako ti želiš! Ili daj nekome tko zna da ti to sredi sve da radi kako želiš - htc, samsung, sony, prestigio, huawei, lg,...nebitan je proizvođač. Ako nemaš pojma i ne želiš se malo potruditi, svaki će ti biti smeće koje je "pokidano"!

Odgovori uz citat
Bookmarks