Evo, ja imam instaliran F1 live timming, fejsbuk i navigaciju. I to je to. Kad izlazim iz aplikacije, uvijek ju gasim. Znači ne samo na izlaz pa da ona radi u pozadini. Brdo ovih aplikacija koje si naveo, ne znam ni šta su, niti me briga, a kamoli da bi ih instalirao. Memory card, nemam pojma koja je. Uglavnom dobio sam je sa mobitelom u pakiranju. U rootanje se ne kužim, čujem i da se garancija gubi ako se to napravi, osim toga, ja kao ne zahtjevan korisnik, hoću samo da radi. Znači nit sam ga zagušio niti ništa. Kažeš nije proizvođač kriv za loš softver. Nego ko je? Ja? Evo ti primjer. Moje smeće od samsunga, od kad je nov, neće se spojit na internet. Znači uključim podatkovnu vezu, i pojavi se ikonica, ali internet ne radi. 90% slučajva moram gasit pa palit mobitel. I tako je od početka. Sad u zadnje vrijeme mi se više nije htio spajati na wireless. Ili se ne spoji, ili se pokaže ikonica od wirelessa ali on ne otvara stranice. Isto tako mi se već nekolko puta restartao, s tim da ga nisam ni koristio. bio je u džepu (zaključan), izvadim iz džepa, a on traži da upišem lozinku. Mazim ga i pazim, ali od mene je Samsung napravio budalu i više neće.
@Zdrave-čuo sam već sa više strana o HTC dobre stvari, tako da ću mu vjerovatno dati šansu. Ne očekujem puno, ali eto.