Evo i ja ću uskoro kupovati novi mobitel. Znači meni nije jako jako hitno, ali recimo kroz mjesec dana. Cijena bi bila do 2500kn, u tele 2. Preferiram novi u dućanu, ali ajde može i preko oglasnika. Ono što nikako ne želim je još jedan samsung. Tako da to uopće nemojte preporučati. Bilo šta drugo a da je smartphone može. Bitno mi je da bar do kraja garancije radi normalno. Znači ne ko moj, curin, bratov i šogoričin samsung koji je dobar prvih mjesec dana a onda mu performanse drastično opadaju. Znači zadržavanje brzine, ovo što je dečko reko, da čita word, pdf, baterija što duže, ali samsung punim svaki dan, pa opet nema problema, kamera totalno nebitna, što brži internet da ima. Gledam recimo HTC windows 8s, Nokia Lumia 620 ili tako nešto. Dali to valja ili je to sve smeće? Jer prijatelj ima neku Experiu, platio preko oglasnika preko 2000kn i kaže smeće. Tako da više nisam pametan. Možda je najbolje da rootam ovaj svoj i doviđenja. A ne da dajem teško zarađene novce proizvođačima koji ne znaju napravit mobitel. Svaki savjet dobrodošao.