= Citat = Izvorno postao Zdrave Pregledaj post
Nije mi baš jasno kako ti na Samsungu "performanse drastično opadaju"nakon nekoliko mijeseci?!Može doći do nekog zastajkivanja ako je gore dosta gigabajta podataka a imaš telefon s razmjerno slabašnim procesorom te malo radne memorije...
Pa lijepo. Padaju. Na početku je bilo zadovoljavajuće. S vremenom postaje sve sporiji. Napišem poruku, izlazim van iz poruka, pa čekam 4-5sek dok to zatvori. Otvaram fotografije, ista stvar, čak nekad zastajkuje i dok pišem poruke. Pa se onda lijepo restarta, sam od sebe... Morao bi razmišljati, bilo je toga još brdo.

= Citat = Izvorno postao divided by zero Pregledaj post
inače je apsolutno preporučljivo birati mobitel po proizvođaču i otpisati vrhunskog proizvođača jer njegov low-end model nije letio
Ja sam očekivao da kao taj famozni low end, možda nema tolko memorije, možda ni sve funkcije, lošu kameru, sve ono kaj meni nije bitno. Ali da ovo kaj ima, radi normalno. Ali ne radi. Osim toga brat ima galaxy ace, pa ni taj ne valja. On pak zvoni sam od sebe. Niko ga ne zove, mobitel zvoni. Cura i šogorica imaju galaxy fit, curin je već bio na popravku (nije radio zvučnik-nije čula kad ju se zvalo), a šogoričin je u smeću. S tim da preko 3 godine nije star ni jedan. Tako da oprosti, ali Samsung nikad više. I za mene je samsung vrhunsko smeće. S tim da ja imam razloga to misliti. A tebisretno s tvojim samsungom.