Mislim da ti mene nisi skužio. Zagušenje-ok, ti očito misliš da je samsung vrh, za mene je smeće, i to je to. Ajmo dalje. Wireless, kako to da je normalno radio godinu i 2 mjeseca a onda je počeo kenjati? Ruter isti cijelo vrijeme. Vjerovatno ga nakon godinu dana više ne znam koristiti. Što se tiče podatkovne veze, sve ok, sve uneseno kako treba, tražio i dobio postavke od Tele 2 (na toj mreži sam), ali neće. Ugasiš ga pa upališ i radi normalno. I tako radi jedno 2-3-4 sata, nekad i cijeli dan, i onda opet neće. A ništa nisam mijenjao. I opet gasi pali i gle čuda opet radi. I kako to može ovisiti o meni? Ja imam kompjuter, sam radim sve, znam instalirati windowse, koristim brdo programa, znam ga rastavit i sastavit do u najsitnije detalje, ali ne znam koristit jedan usrani samsung? Daj molim te! Pa koju školu sam trebao završiti za to? Ja sam samo reko nikad više samsung. Naveo sam ti razloge i sad ti kažeš da ja ne znam koristit mobitel? Isto ko i brat, šogorica i cura? Samo ti znaš?
@ Maher 22-tako nešto sam i gledao. Ti imaš baš taj ili neki drugi sa Win softverom?

Odgovori uz citat

Bookmarks