Pretpostavljam da je u pitanju korisničko ime i lozinka za Gmail adresu.
Znači, ona mail adresa koja se koristila na početku (dok se početno postavljao mobitel) i njena lozinka bi trebale otključati mobitel.
večer
naslov govori sve...kćer mi ima taj mobitel,i danas je išla da stavi one neke crte za otključavanje displaya i do večeras je zaboravila kako ide,pa je pokušavala ali nije uspila,nego se je mob zablokirao
sada ona ništa nemože,samo ju se može zvati
a na displayu stoji i traži me email adresu i lozinku,a ja neznam koju,upisivao neke ali ne prima...
kako sada osposobiti mobitel...
Pretpostavljam da je u pitanju korisničko ime i lozinka za Gmail adresu.
Znači, ona mail adresa koja se koristila na početku (dok se početno postavljao mobitel) i njena lozinka bi trebale otključati mobitel.
pozz
nemogu se sijetiti koju sam točno stavio,ali ih imam četiri i probao sam sve četiri upisivati ali ne prima ni jednu...jel ga mogu ja ikako pomoću kojeg programa staviti na tvorničke postavke...
Odi u recovery mod pa resetiraj...
a kako,jel možeš napisati postupak...svi mi nešto kažete napravi ovo-ono a niko ne napiše kako...
http://www.modedroid.com/2012/08/how...g-l3-e400.html
Kažu ti šta a ne kako jer se ipak pretpostavlja da googlat znaš i sam...
meni to uopće ne funkcionira,jel ima koji video za to...
Hmm, stvar je u tome što bi to jednostavno moralo raditi, jedino ako nije softverski modificiran uređaj ili hardverski ne rade tipke.
Probaj više puta, nekad mobitel ne želi prihvatiti kombinaciju tipki![]()
što ga trebam tresti ili ne...ne kužim ja baš ovo...trebam pretisnuti tipku za pojačavanje i tresti mobitel...
ili može neki video,di bolje vidim i razumijem ili prevod na hrvatski ovog tuta...
Ma kakvo tresenje. Pa daj razmisli. Kakva bi to recovery procedura uključivala trešenje mobitela?
Čovjek misli da držiš tipke dok mobitel ne zavibrira. Jbg, malo mu je loš engleski. To je ionako samo primjer bio, kao što rekoh toplo se nadam da googlat znaš i sam... A i youtube ima search ako baš hoćeš video.
riješio sam,našao sam ful jednostavam video na jubitu,kako je čovik sam snimio i za 15 sec sam postavio mobitel kao da sam ga kupio večeras...hvala svima na pomoći...može LOCK teme...
Bookmarks