Od danas ponovno novi cjenik, drugi u 7 dana.
Novih uređaja nema, korigirane cijene uz pretplatu za Huawei Sonic, Nokiju C2-01 i Samsunge 5230, 5670 i Galaxy SII
Od danas ponovno novi cjenik, drugi u 7 dana.
Novih uređaja nema, korigirane cijene uz pretplatu za Huawei Sonic, Nokiju C2-01 i Samsunge 5230, 5670 i Galaxy SII
Xperia E 895 kn
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...0/?typid=1#img
Mi6 Black
Snižen je dobar dio cijena u ponudi, negdje uređaji negdje opcija uređaj otplata!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Vidim da je Samsung SIII mini snizen na 2245kn (prije je bio 2445kn).
Edit: Tek sada sam vidio da je zapostojece korisnike 1995 kn sto je najeftnije za prepaid kod svih operatera![]()
Zadnji uredio 10aLEX : 09-05-2013 u 10:04
Snižena je i nokia 620 koju sam platio 1950, sad je 1795 kn za postojeće korisnike
A snižen je dobar dio uređaja... i xperia J sada ima prepaid normalnu cijenu od 1395 kn za postojeće korisnike! Neke su snizili na prepaid a neke preko pretplate bilo uređaj ili smanjili opciju rate mjesečno. MORAJU! Cijene mobitela kroz godinu ipak padaju, a ljudima postalo sve više isplativije smart 35 kn samo...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Kako dobiti uredjaj na rate (sto jeftinije) a bez pretplate!
Vidim da su se ovdje vodile rasprave o nabavci mobitela a da je na rate i sto jeftiniji pa bih htio iznjeti svoje iskustvo iz poslovnice u Osijeku.
Radi se o tome da se uzme mobitel kao prepaid korisnik ali postoji mogucnost da se uzme na do 24 rate (bez kamata) preko american express kartice. Tako da bi se mozda onima koji su zainteresirani isplatilo uzeti american express karticu (godisnja pretplata 150kn) da bi se ostvarilo ovo gore navedeno.
Moj primjer je Samsung Galaxy SIII mini za 1995kn (cijena za postojece korisnike) ja sam podijelio na 14 rata (a moze se do 24 rate kao sto sam prije spomenuo) i to me kosta 142 kn mjesecno i imam Smart 35 tarifu sto je ukupno mjesecno 177kn.
@igor999
Ja imam onu opciju zbog prijenosa broja da dobijem 50% na uplaceni bon, znaci za 50kn dobijem 75kn.
Ali nije poanta u tome vec da se ne moraju uzeti skupe pretplate da bi se dobilo mobitel jeftinije (mjesecne rate) a naravno da je ovo sto sam ja naveo minimalna svota koja se trosi mjesecno (177kn).
Ili dobije kune iz programa nOvčić
Ili si prebaci kune s drugog tele2 broja na kojem je dobivena neka količina promitivnih kuna
Imam u planu uzeti note 2 preko weba, jednokratno na ugovor 24mj. pa me zanima da li netko zna da li uredaj dolazi otkljucan na sve mreze ili mi je to lutrija?
Otključan je, 200%...![]()
onda je to to..hvala
S obzirom da im je došao Htc One i da isti planiram uzeti na rate, jedno pitanje: da li uredjaj dolazi otključan na sve mreže ili je to lutrija?
Ako dodje zaključan, a treba mi za tmobile - postoji li otključavanje kojim ne gubim garanciju?
Htc One webshop cijena 4945,00 kn.
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:41
Bookmarks