Ako si prčkao po build.prop onda je uređaj vjerojatno rootan.
Ako je rootan onda postoji šansa da možeš u recovery. Si probao neku kombinaciju tipki prije paljenja tableta?
Ovako imam ovaj tablet VIVAX TPC-7150 i prckao sam po build.prop i sad kad ga pokrenem onako cijelo vrijeme mi je samo plavi ekran i pise VIVAX i nista dalje probao sam ga ustekat na usb ali na kompu mi pise "uncategorized device" ili "unknow device" nisam siguran, skinuo sam dobre drivere.Sad neznam mozda ima kakvo resenje recovery mod,safe mode,itd...
P.S prije nego sam isao prckat po build.prop napravio sam backup
Molim brz odgovor ako moze
Ako si prčkao po build.prop onda je uređaj vjerojatno rootan.
Ako je rootan onda postoji šansa da možeš u recovery. Si probao neku kombinaciju tipki prije paljenja tableta?
Da uređaj je rootan...probao sam kombinaciju tipke "volume +" i "power" i onda opet pocinje bootloop i dođe mi vivaxov plavi ekran i nejde dalje....
Probaj s ovim postupkom pokrenuti recovery dok je tablet spojen na komp sa USB-om.
E sad, u tom slučaju potrebni su driveri za taj tablet što je već malo teže za nabaviti... Možda ovi koje trenutno imaš nisu dobri, teško za procijeniti.
Ipak, pokušaj sa ovim driverima.
Link 1
Link 2
Link 3
Slobodno javi jesi li uspio čisto za buduće situacije. Nažalost ne posjedujem taj tablet pa ti teško mogu pomoći dalje![]()
sve sam isprobao al i dalje ne ide :/
Bookmarks