OK znam da je naslov glup,ali nisam mogao smisliti ništa drugo.
Na jednom drugom forumu počeo sam sa školom programiranja, pa me zanima smijem li staviti link na taj forum ili da sve prepišem ovdje?
Pozdrav!!!
OK znam da je naslov glup,ali nisam mogao smisliti ništa drugo.
Na jednom drugom forumu počeo sam sa školom programiranja, pa me zanima smijem li staviti link na taj forum ili da sve prepišem ovdje?
Pozdrav!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Ovo potonje...
OK,ali svaki video na početku ima intro od te stranice,a sad bi trebao i video prepravit? Daj susjed malo popusti :-)...pa nemam baš toliko vremena!
Video bi još možda mogao i proći, ali nemamo praksu samo zalijepiti link i gotova priča. Neki tekst koji objašnjava o čemu se radi ipak treba postojat. Uostalom, imaš testni forum pa stavi tamo nešto za primjer. Kad se vidi o čemu je riječ i kako to izgleda lakše se je dogovoriti kako dalje. Kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OK,bit će jedna lekcija za početak...
Evo link na testni forum:
http://cafe.mobil.hr/threads/78318-T...ramiranje-quot
Zadnji uredio merlin10 : 21-04-2013 u 00:14 Razlog: Dodan link
Hvala, kad dogovorimo kako dalje obavijestit ćemo te. OK?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OK, nema problema, to je ionako bio samo prijedlog. Ako bude OK,ako ne....onda ne!!!
Smije li netko tko napravi svoju aplikaciju, zatražiti putem ovog foruma da mu članovi foruma testiraju aplikaciju? Hostanje aplikacije je naravno na nekom vanjskom serveru...
Ako može-pod kojim uvjetima?
Ako ne može- zašto ne može?![]()
Moze, kako ne.
Otvori temu u Android aplikacije i to je to.
Mozes postavit aplikaciju i ovdje na forum(kao privitak, attachment, stavis u post). Jedino ako nije veca od dozvoljene onda nece uploadat, ako je manja postavi ovdje slobodno.
Full verzija mi je oko 25MB,a demo bi trebao biti osjetno manji. Mislim da ću svejedno hostati negdje vani. Ali kad je već prilika da pitam, koji je limit za datoteke? (APK,ako ćemo biti precizni) jer zipanje APK fajla nema smisla.
Limit je 20000000 B, sto je oko 20MB ako se ne varam.
Koliko je meni poznato običnim članovima nije omogućen upload datoteka na forum, tako da ćeš ipak morati koristiti vanjski hosting.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks