dečki ne filozofirajte, tema zove
ovako, Vjeko je napisao da je wap koristan samo pretplatnicima, ja sam napisao da korisnost nema veze sa načinom plačanja ...Poslao: miško
Kako to Karaman misli da cijena ne utječe na atraktivnost usluge?
Čemu onda besplatne minute koje nam nude GSM operateri i ostali popusti tog tipa. Tko nebi šibao MMS-ove kada bi imali cijenu SMS-a i koliko bi tada koštali telefoni bez GPRS-a i ekrana u boji?
molim te da mi pokažeš di si ti pročitao nešto oatraktivnosti usluge !!!!!!
dečki ne filozofirajte, tema zove
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ispada da nam mobiteli uopće ne trebaju , a ipak ih većina ima.Čudno,zar ne?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da bas cudno.Gotovo da nisam ni skozio!!!
Bas i nije čudno jer ljudi polako ostavljaju mobitele jer su im dosadili pa traze nesto potpuno novo npr.neku novu tehnologiju poput P800.Poslao: Sljaka
Ispada da nam mobiteli uopće ne trebaju , a ipak ih većina ima.Čudno,zar ne?![]()
![]()
Pa 70-te su bile... Zanimljive...
Evo i par postulata vezano uz njih...
Sedam čuda komunizma:
1.Svatko je bio zaposlen.
2.Iako je svako bio zaposlen nitko nije ništa radio.
3.Iako nitko ništa nije radio sve planove smo ispunili bar 100%.
4.Iako je plan ispunjen preko 100% radnje su bile prazne.
5.Iako su radnje bile prazne svi su sve imali.
6.Iako je svako imao sve svi su krali.
7.Iako su svi krali nikad nista nije falilo.
Usput vjeko P800 nova tehnologija???
Prije tržišna ekonomija tj. ponuditi ono što ima prođu...
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Atraktivnost ti je omjer korisnost / priuštivost.Dakle ako neku uslugu ili proizvod smatraš korisnim a istodobno si to možeš i priuštiti onda je to atraktivno.O tme ćeš teško negdje nešto pročitati,m to je sud koji donosiš sam.Poslao: karaman
ovako, Vjeko je napisao da je wap koristan samo pretplatnicima, ja sam napisao da korisnost nema veze sa načinom plačanja ...
molim te da mi pokažeš di si ti pročitao nešto oatraktivnosti usluge !!!!!!![]()
MOBITEL JE NAJBOLJE SEKSUALNO POMAGALO¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaj imaš picu?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A primjenjuje se na ženama naravno,što jača vibra bolji učinak hehe(ispitano od strane mene,a "žrtva" je oduševljena idejom)
vi ste malo bolesni cini se meni!!!!
Nisam joj stavljao telefon unutra nego je bila vanjska primjena-točnije preko gaćica.![]()
Poslao: sms freak
Nisam joj stavljao telefon unutra nego je bila vanjska primjena-točnije preko gaćica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
mora da je bilo nezaboravno!!!kakva je bila reakcija?
Citiram: "ooohoooooo,gle kako je netko snalažljiv... " i ostale zvukove znate.Uglavnom joj se vrlo svidjelo.Pokušajte!
Koji je mob. bio na djelu ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Hvala na savjetu freak!Ali ne vjerujem da ce to na svakoj trebi upaliti!A što ako naletim na krivu pa da mi šamarčinu stisne i da nogu?![]()
znam od kud si postao ovo....Poslao: sms freak
Citiram: "ooohoooooo,gle kako je netko snalažljiv... " i ostale zvukove znate.Uglavnom joj se vrlo svidjelo.Pokušajte!iz vipa na rivi... vidio sam te
![]()
znalažljivko!!![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Izgleda da admini i ini sad počinju radit' i na terenu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
e moji dječarci morate jes puno toga naucit.Jedno od toga je da je vi morate zadovoljit a ne vaš 'vibrator koji zvoni'.Poslao: sms freak
Citiram: "ooohoooooo,gle kako je netko snalažljiv... " i ostale zvukove znate.Uglavnom joj se vrlo svidjelo.Pokušajte!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta je ovo ajd da neko zapocme neku temu! evo pogledajte ovaj pa recite sta mislite. linik bas se dobro ne vidi ali to je prvi nokijin vibrator u koju je ugraden mobitel.
Zadnji uredio vjeko : 28-02-2003 u 22:01
Još da radi...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Radi radi.Čitao sam da će ga moci kupiti u sex shopovima.
a to govoriš iz svog dugogodišnjeg iskustva?Poslao: vjeko
e moji dječarci morate jes puno toga naucit.Jedno od toga je da je vi morate zadovoljit a ne vaš 'vibrator koji zvoni'.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a mozda bi se moglo rec ali znam da zena najvije voli kad je 'nesto' jako zadovolji.![]()
Bookmarks