Poslao: dmi Ma neeee...
One se pale na naš smisao za humor i snagu koju pokazujemo stiščući hladnu bocu pive u ruci pred kafićem te u dosljednom zagnjavljivanju svih oko nas...
Barvoooo dmi konacno netko onako ''pravo'' razmišlja!!!
U to sam se uvjerio prije neka dva mjeseca. Na taj dan kad sam se trebao naci s jednom curom nisam bio bas rasolozen ( los dan u skoli ), .......... i tako otisli smo u neki birc na kaptolu i pricali. Bio sam onako ''mrtav,hladan'' s mozda malo humora ako se to moglo tako nazvati ........... Na kraju otisli smo svatko svojim putem . Drugi dan sam joj poslao poruku znate onak kak si?, sta ima? i sl. ................ cak uzvratila mi je poruku , ali kako sam se ja tome samo poveselio! tako sam se poveselio da nakon tjedan dana mi vise nije htjela ama ni rijec poslati .
Poslo sam joj poruku dva tri puta i nista. Jedino kaj sam zapamtio je njezin rođendan i broj njezinog moba. Hej momci!,zamolio bih vas jednu uslugu : bil svatko od vas mogao poslati njoj poruku za rodendan ??? ( rodendan ce joj biti 08.08. ) jer ja to ne mogu ?? Da samo znate koji je to komad podsjecala me je na one bolnicarke iz meksickih sapunica. Samo imala je jedan gadan,nne bas gadan minus -> od mene je manja barem 30-ak cm. I tako je zavrsila moja nesudena ljubav !!!
Ono kaj neki tvrde cure se pale na mobitele, fakat takvu jos nisam upoznao, al ako se ona pali na mobitele onda se pali i na blještav magareci kur** Prave su djevojke koje se pale na humor, na muškost i sl ( to je klasika , a ne ono o mobitelima ) !!!
A neke se pale i na ono sto je rekao Whiteboy koji ima fakat poseban ukus!!! za razliku od mene koji se pale na metalkinje.volim zgodne zene opakog izgleda to me bas ono uzbuduje,...................
Bookmarks