Fakat ne kuzim sta ce nam mobiteli.Skupi razgovori,wap jos skuplji(ne bi trebao postojati jer je šrot te po min=3kn,a pravi internet koji je mnogo napredniji kosta 1.80 po satu!!!
Za mene kod mobitela je jedino korisno SMS!!!![]()
![]()
![]()
Fakat ne kuzim sta ce nam mobiteli.Skupi razgovori,wap jos skuplji(ne bi trebao postojati jer je šrot te po min=3kn,a pravi internet koji je mnogo napredniji kosta 1.80 po satu!!!
Za mene kod mobitela je jedino korisno SMS!!!![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio vjeko : 28-09-2003 u 00:24
mi stvarno nemamo potrebu koristit mobitele.ja svoj imam već godinu i pol i do sada sam valjda 7 puta kupio bon.jedino koristim te poruke!mobiteli su samo stvar trenda i prestiža.zato ih imamo.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Nisu svi korisnici mobilnih telefona osnovnoškolci. Morate sve to sagledati malo dublje. Nekome mobitel stvarno i treba. Dobro možda ne sve njegove opcije ali nikad ne znaš kad će ti zatrebati.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
a da si odmah kupim i tenk,jer...nikad neznam kad će mi trebat!i hvala na komentaru gore> "Nisu svi korisnici mobilnih telefona osnovnoškolci..." a ja mislio kak smo si mi dobri!![]()
Hej pa ništa osobno! E jesi neki...pa cura mi je iz Karlovca! Neki i tenkove kupuju ali nisu osnovnoškolci![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
a takvi smo mi 12 o'godišnjaci.osjetljivi...a kak si sad došo na temu "moja cura je iz karlovca"?možda ju poznam?šapni mi ime.
![]()
Ja tvrdim da WAP nije uvijek skup , isto tako tvrdim i da je koristan."Pravi internet" , kao da je ovo krivi, ne možeš nositi svuda sa sobom.Čak i ako imaš laptop , nemaš linije.Najskuplja i najvrednija stvar je prava informacija u pravo vrijeme.Isto kao i "pravi internet" WAP treba upoznati.Siguran sam da misliš da je internet koristan i potreban , a ja ti mogu u svakom trenutku nabrojiti destak ljudi (svi visokoobrazovani) koji ne misle tako.
Tko je u pravu ? Jedan , oprosti na izrazu, klinac ili ..
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Wap je koristan samo za one koji imaju mob na preplatu!!!
Najskuplja i najvrijednija stvar je kada imaš potrebnu lovu i velika muda onda kada ti se dogodi "prava informacija u pravom trenutku"
Ili spika "idem ti ja tako autom i odjednom krš i lom tj. crk'o i ja sam u pustari do najbližeg fona kilometri klipsanja kad ono u džepu mob pa je lijepo nazovem i..."![]()
ako imas signala!!!
E, pokrivenost nam je odlična pitaj operatere...![]()
??????????????Poslao: vjeko
Wap je koristan samo za one koji imaju mob na preplatu!!!
kakve veze ima način plačanja sa korisnošću neke usluge?
ako ti nešto treba, onda ti treba, a ako ti to ne treba...
Krivo brijete, ja nemrem zamislit život bez moba, ne fakat sam se navukla na njega. I ja ga najviše koristim za poruke, ali uvijek dobro dođe u nedaj Bože kriznim situacijama.
![]()
ma znam ,nikad nisam imo problema sa signalom,to je bila hipotetska situacija!!!
WAP je jako koristan otkako se moze koristit besplatno preko GPRS-a na Simpi.Dosad sam uspio primiti 7,4MB podataka i idem dalje.
VIP je prvih 30 sekundi besplatanPoslao: karaman
??????????????
kakve veze ima način plačanja sa korisnošću neke usluge?
ako ti nešto treba, onda ti treba, a ako ti to ne treba...
do tada pogledas mail
Kako to Karaman misli da cijena ne utječe na atraktivnost usluge?
Čemu onda besplatne minute koje nam nude GSM operateri i ostali popusti tog tipa. Tko nebi šibao MMS-ove kada bi imali cijenu SMS-a i koliko bi tada koštali telefoni bez GPRS-a i ekrana u boji?
WAp je totalno bez veze....bar meni....sad ajd jos i skidam neke aplikacije i pregledavam mail...al to je otprilike sve sto cu ikad napraviti...pitam se koliko cu ga puta iskoristiti akd prestane ova blesplatna akcija.....daaaa provjerim...hmmm...NITI JEDOM!!:..
tu su lihvari...3 kune za minuti......a treba ti bar 10 da se spojis....15 da ucitas nesto...i 27,3 da se odlogiras..hmm..))
al dobra je stvar kod mobitela...poruke..i bar u mom buducem poslu (gradjevini) je jako koristena stvar....pa sad...)
mpx200, V360, SE K610i
Evo i Blento kaže da je iskoristivost neke usluge uvelike određena cijenom po kojoj se nudi, em aj rajt or what?
Otkad je wap 3 kn na minutu?![]()
![]()
![]()
1.22
kako glupa tema....... pa nemožete u 2003 godini razmišljat o tome dali je mobitel koristan il ti netreba... 2003!!!!!!!!!
sjetite se 70 setih- govorili su da čemo u 2000. imat leteče aute...... mobitel je sitnica.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Rekli su nam sedamdesetih da ćemo raditi koliko budemo mogli , a imati koliko budemo trebali i mi smo to vjerovali , ludo zar ne?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sljaka, moj si čovjek, svaki dan nam netko nešto govori a mi slušamo i ništa ne radimo. Sorry, ispravak, radimo tj, jedni drugima zavidimo.
Bookmarks