sad ce 17. a jesi se ponadao e nedam ti je!!!!!!!!
kolko ima godina?
To se zove mobilna šminka!!!!i po cominoj teoriji na to se pale ne samo decki nego i cure !!!
![]()
![]()
---> a znate li koliko košta ??? 6000 Eura nebiste vjerovali !!![![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio vjeko : 11-07-2003 u 10:03
6000 je najjeftinija izvedba! Pogledaj malo ovdje na kraju stranice, već smo pisali o tome: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...5&pagenumber=2
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa reko si da joj treba cestitati rodjendan, ja se javljam!Poslao: vjeko
ako se cure ne pale na sminku zasto je jedan moj frend u papayi zbario curu tako sto joj je reko da vozi SLK???
Svaka mu čast! S takvim sponzorušama tako i treba...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ali on ima 16 godina i to joj je i reko a ona se cudila kako moze voziti sa 16!
...izgleda da malo slabije procesira podatke dotična...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
******, ali dosta ih je takvo na zalos i na srecu!
...na sreću, na sreću...
![]()
pa naravno, ovo "na zalost" sam napiso reda radi
Poslao: vjeko
@ Coma ima 18, krivo sam proracunao. Mogu ti dati broj samo pod uvietom da napises : ''Sretan rodendan od decka iz Dubrave !!!''
Samo to napisi a onda joj mozes pisati kaj got hoces.
ajde napisat cu joj to! znaci ja joj trebam reci da joj ti cestitas rodjendan, a ne pravit se da sam ja ti!?!?!
SAMO NAPISI CESTITKU OD NEZELJENOG DECKA IZ DUBRAVE I NIKEJ VISE!!
i nesmijem se poslje dopisivat sa njom? bar malo
mozes bas me briga
hehe,moze, daj mi broj na private
dobit ces ga uskoro
evo opet me je uhvatila nostalgija!!!Prisjetimo se ovih legendarnih telefona :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i mnogi drugiiiiiiiiiiiii.....
Zadnji uredio vjeko : 12-07-2003 u 13:30
Što mislite o Matrix Phone-u
E da cuo sam da mu je cijena oko 600€. Oce li doci u hrv? Kako bih bio sretan kad bi dosao, odmah bih ga kupio. Zamislite mobitel kojeg nitko nema........
Pa i sad ga imaš (mislim na mobitel kojeg nitko nema)...
![]()
Istina Sony J5 ima svega nekoliko ljudi (da samo znate kakav je to osjecaj) Nisam tip koji se fura po drugima, ja biram samo posebne mobitele ( 7250, 6220, Verutu, Sony, LG, 8850, 3650, T68m, Alcatel 525-ima odlicne maskice, Alcatel 715-samo da je kolorac, 6310i, 6100, Telit G80, B&O )Poslao: dmi
Pa i sad ga imaš (mislim na mobitel kojeg nitko nema)...
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks