@Tooutman
ista stvar i kod mene tablet prestigio 8'' reza 1024x768...nakon 2 puta sto sam sve annovo popalio, instlirao no opet nista, nakon toga instlirao sygic testa radi i sve sljaka. Moze isto pomoc...
@Tooutman
ista stvar i kod mene tablet prestigio 8'' reza 1024x768...nakon 2 puta sto sam sve annovo popalio, instlirao no opet nista, nakon toga instlirao sygic testa radi i sve sljaka. Moze isto pomoc...
istastvar i kod mene. ne radi na alcatel one touch idol (6030D) model. stalno javlja Došlo je do pogreške Provjerite svoju mrežnu ili internetsku vezu iako je sve uključeno i gps i wifi. probao i wifi preko kartice od moba i preko svog rutera i nece.
dakle problem je registracija taj dio ne prolazi!!!
molim za pomoć
mobitel nema sd karticu već samo svoju memoriju
Nema pomoći ! (vjerovali ili ne )
Navigon uglavnom ne radi kod Dual SIM mobitela , to smo ustanovili kod Prestigio uređaja !
Ne prolazi registracija radi dva IMEI_a koje aplikacija vidi i nezna na kojeg bi se registrirala .
Može se i "disemblirati" jedan SIM , ali 2x IMEI uvjek ostaje .
Neki Dual SIM poput Samsunga ili nekih kineski uspiju se registrirati , ali aplikacija uglavnom
ne proradi kako treba .
Na ovim uređajima lijepo radi iGO Primo , Sygic , Mireo Don'tPanic , te još neki .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
evo probao sam igo primo i ne radi mi navodjene nataše. dakle nemam njenog glasa iako sam sve uključio a oa jedino govori kad držim ili ti stiskam tipku za pojačavanje ili stišavanje zvuka na mobu.
što da radim i koju od ovih nabrojanih po tebi preporučaš kao najbolju
tnx
Za sve koji se eventualno muce s mjestom instalacije, prije nego pokrenete .apk napravite Navigon folder na memoriji na kojoj ga zelite instalirati i u njemu jos 2 foldera: data i map. Nakon toga ce se automatski instalirat u taj folder.
Bookmarks