Baci oko na ovu temu(ima par rješenje u prvim postovima, u šestom postu ima file koji bi mogao pomoć).
Ili da probaš nać tool koji je sastavio lik u drugom postu u ovoj temi.
Vozdra!
Uprskao sam nešto i ne mogu se izvaditi van...
Izgleda da je nešto na ploči prdnulo i danas sam ostao bez signala. Kako imam dva ovakva moba a na jednome je polomljen ekran,vidio sam da s drugom pločom radi sve kao i prije po pitanju signala pa sam odlučio na tu ploču ugurat taj nesretni cm-10.1-20130405-NIGHTLY-galaxysmtd.zip koji je izašao.
Ugurao sam mu cwm 5.0.2.7 i još prije toga u root mobitela stavio taj rom.
Sad više ne mogu podignuti mob nikako,mogu u download mode i u recovery. Recovery ne vidi rom i stalno kuka da ne može mountat E: te vanjsku karticu ne vidi.
Kako sad da se izvadim? Da bar mogu povuć rom s memorijske pa bi se nekako spasio al ne ide... Savjet neki? Hvala.
Baci oko na ovu temu(ima par rješenje u prvim postovima, u šestom postu ima file koji bi mogao pomoć).
Ili da probaš nać tool koji je sastavio lik u drugom postu u ovoj temi.
Napravio sam si pune gaće posla bezveze. Ovi recovery alati su manje više svi bez tutorijala i teški su preko 200mb svaki. Skidaju se pa cemo vidjet mada bi ovo sad sve u smeće bacio...![]()
Preko Odina spusti stock ROM i dalje radi što hoćeš.
Uspio sam se iskoprcat.
Sad je sve 5 osim screen rotationa koji me *ebe,jelte. Uopće ne radi,a to mi se jednom dešavalo nakon novog rom-a pa i sad. Sjetite me šta je bilo.![]()
Ako tko ima ideju zašto mi nakon ovog cm-10.1-20130406-NIGHTLY-galaxysmtd roma ne radi screen rotation neka se javi. Isto mi je bilo kada sam dosad bio na remics jb pa su mi ga popravili neki latest gapps koji su tada bili aktuelni. U ovom slučaju ne pomažu...
Dajte netko preporučite neki stabilni rom koji je provjeren od strane vas da ne idem u developmnent i ne tratim ovo malo živaca šta mi je ostalo. Hvala.![]()
SlimBean. Definitivno jedan od najboljih.
Stisnuo sam "Hvala" jer je Slim bean jaako dobar, međutim, kod mene je izgleda hardverski problem s akcelerometrom. Srušio sam se na stock rom da budem u mogućnosti ući u test meni (*#0*#) i tu se vidi debeli poremećaj sa njime. Još ću pokušati preko adb shella kalibrirat ako upali,a ako ne,idem dalje bez toga sa Slim beanom dok ne uleti neki polovni,rabljeni,skršeni pa da sastavim nešto što će radit... Hvala!
Skoro pa sam ziher da je hardverske prirode jer frendovi koji imaju GS imaju većinom SlimBean (manje više recentne verzije) i nemaju problema sa acelerometrom.
Eventualno probaj rekalibrirati senzore sa ovim, ali ne ulaži previše nade.
Ne pali.
Upalilo je nešto drugo pa ću napisati tutorial jednom kad stignem. Možda i danas.
---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 16:16 ----------
Tutorial je gotov a ovdje može lock i ako je potrebno ili moguće da tutorial bude sticky ako gazde smatraju da je prikladno.![]()
Bookmarks