ako više ne postoji ta tarifa onda mogu
Danas me zove neki t-mobile operater i obavještava da se mrak tarifa od 1.5. ukida i da će me automatski prebacit na neku 55 tarifu (nisam pozorno slušao), ja odgovaram da sam zadovoljan mrak tarifom te da me nikakvo prebacivanje ne zanima.
Operater ponovo da se mora to učiniti te da će me u naredno vrijeme kontaktirati njegove kolege.
Ja ajd zdravo.
Mogu li me oni prebacit na drugu tarifu bez moje suglasnosti i bez ikakvom pismenog potpisa.
ako više ne postoji ta tarifa onda mogu
mslm da ne ,jedino ti mogu ne produziti ugovor, ili ako te prebace imas pravo na raskid bez penala
hmh, ako je pretplatnička tarifa ne bi te smjeli prisilno seliti na drugu tarfiu dok si pod ugovorm. ako ti i naprave trebao bi imati pravo na raskid ugovora bez štetnih posljedica za tebe jer ti si potpisao za mrak, a ne za neku drugu.
vjerovatno bi ti bilo najbolje nazvati SZK pa pitat šta su ti rekli![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Ja moram priznati da mi nije jasno zažto bi netko htio ostati na ovoj tarifi kada u prejakoj opciji za 10kn manje (s radijskom frek.) Dobiješ puno više svega.![]()
Bas to.
Ja sam bio na mrak tarifi. Ali odavno sam se trebao prebaciti na simpu i prejaku opciju. Vjerojatno iz neke inercije i (sakerskog) osjecaja lojalnosti
PLUS! Saznao sam da sam isclanjen iz plus cluba zato sto se do kraja studenog 2012. nisam sam prebacio na neku drugu tarifu. (?) Kao bile su obavijesti o tome. Svi plus club bodovi su mi obrisani i nista me ne veseli vise od sutrasnjeg odlaska u t-mobile centar i prelaska na simpu.
Ma znam
Ali i to je korak naprijed![]()
ugovor raskinut , prelazim na bon
počeli su me masirat iz službe za korisnike , nude popust na plan tarifu 55 z a40 kuna ako produžim ugovor
I dalje bezveze, čak i da sve Plan tarife sniziš na 50% cijene, opet su skupe. S prejakom opcijom dobivaš puno više, a ako bon kupiš preko interneta, na 50 kn dobiješ 10 kn odnosno 20% više, a to je 30 uspostava poziva.
mene su isto tak zvali krajem travnja da me obavjeste da se ukida tarifa Extra Total S na kojoj sam od ugovorom do Prosinca ove godine, i da me automatski prebacuju na tarifu Plan za mlade koja je 125 kuna mjesečno... kak sad to ? a na staroj tarifi mjesečni račun nije prelazio 90 kuna... i bio u T centru i kaže mi ženska da nemam pravo na raskid ugovora nego da mogu poslati prigovor... mislim ono kakve su to sad fore? nije to neka razlika 30-40 kuna mjesečno, ali stvar je nekog principa, ako sam potpisao ugovor na tu i tu tarifu oni se sad mogu sjetit i prebacit me na skuplju samo tako... ne kužim...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Bookmarks