kakve veze funkcija moderatora ima sa 'stavljanjem važnih stvari'? možeš slobodno sudjelovat u forumu i podijeliti svoje znanje bez da budeš moderator.
Molio bi ako moze da se meni dopusti da dobijem sve funkcije moderatora jer stvarno sto se tice svih modela motorolinih mobitela imam iskustva a ne mogu neke vazne stvari uredivat i stavljat a vazne su po svakog korisnika,tako da uz inovatora mislim da se dosta toga moze pomoci novonastalim korisnocima istih mobitela.S postovanjem svih moderatora,Sirius.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kakve veze funkcija moderatora ima sa 'stavljanjem važnih stvari'? možeš slobodno sudjelovat u forumu i podijeliti svoje znanje bez da budeš moderator.
...kako "tomo" kaže - potpisujem...Izvorno postao zappan
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislio sam pod tim moderator da mogu stavljat neke attachmente jer ovak nista nemogu a i imam puno stvari koje bi mogao stavit a nemam gdje,kao npr. flex od v550 i flash al ispravljeni,mozda imaju par bugova.Mozda sam smotan pa nevidim da mogu i ovak stavit ali vi ste u pravu sta kod da kazete.![]()
o stavljanju attachementa se kolko ja znam moze dogovoriti
@sirius - ako je razlog stavljanje attachmenta, kontaktiraj moderatore foruma za koji imaš materijale pa ćete se dogovoriti, ovisno o količini da to oni preuzmu i postave ili već neko slično rješenje.
što se tiče 'par bugova', to bi trebalo probati riješiti, no o tome će ti više znat bluedevil u motoroli, pa se s njim dogovori oko tih stvari kaj imaš.
Izvorno postao sirius
javi mi se fino na PM u koje god doba, dogovorit ćemo se.
BTW BlueDevila nema još tjedan i po na forumu.
jednostavno napravi upload na neki free server tih "jako vaznih" stvari pa daj linkove...
tu soluciju pozdravljam..najbolje je to...nema beda da ce se netko bunit...Izvorno postao Brunek
Izvorno postao jdabic1
čuj, volja njegova, alternative postoje.
a malo se zaletio nije život moda med i mlijeko, mislim da sirius toga nije svjestan, a on je ionako rjeđe na forumu, tako da mu je definitivno bolje ostati na istom. ponavljam, ako mu treba kakva pomoć u vezi ovog, nek nam se javi.
Izvorno postao Inovator
Mislim da barem ja mogu znat da zivot nije moda med i mlijeko,a tebi ako nesto smeta reci,ja sam postavio jednostavno pitanje i hvala ostalima na odgovorima,zato i sluzi ovaj forum,a ti nemozes pricat da je nekom nesto i nekako u zivotu!
I molio bi da se ovaj thread zatvori jer se nema sta vise reci.
Izvorno postao sirius
pročitaj moj post ponovno, ja ne pričam o modi!
pa me onda napadaj! jasno?
koliko znam ovdje nisi moderator, pa sam se time poveoa kad sam rekao da vjerovatno ne znaš da biti moderator i nije bajno. samo to. ne moraš svoje frustracije na meni iskaljivat, ja nisam mislio ništa loše![]()
Tema ovog pitanja je rijesena,javim se inovatoru ako BD nedode prije sto se tice stvari za linkat ili stavit na attach.A mislio sam da drugima ustedim muke pa sam pitao u vezi moderatora tako da neko ko procita ne shvati sve krivo.Hvala svima na odgovorima.![]()
@sirius, za sad je dogovoreno među moderatorima da attachanje na forum ide preko njih kako bismo imali kontrolu sadržaja i kako bi kvalitetan i što provjereniji sadržaj bio attachan. tu su još neki ajmo reć 'pravni' problemi u igri.
u budućnosti je u planu pod određenim uvjetima omogućiti upload i nekim korisnicima koji nisu modovi, no ja sam pred kraj nastave na faxu i imam brdo stvari ovaj semestar, pa nemam vremena posložit te uvjete kao i pravila oko uploada što i pod kojim uvjetima smije gore. za sad se javi moderatorima...
Izvorno postao sirius
Možeš se i meni javit. Ja sam svaki dan na foruma manje više...
Ne postam puno, nemam vremena... isto kao zappan: kraj semestra, kolokviji, ispiti i sl. Ako nekaj trebaš attachat, nema frke, samo javi. Imam ja i webspace-a malo ak zatreba...![]()
Zadnji uredio ihaladin : 19-01-2005 u 18:07
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
ljudi, kak postati moderator? tko to mora odbriti i kakve kvalifikacije trebaju. mislim procito sam sto treba i sve. ali tko to mora odbriti svi članovi foruma ili sta?
Netko te predloži, pa onda ostatak modova glasa da se vidi da li treba ili ne, pa se onda odluči.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
offtopic.... molim, otvorite novu temu ako imate nešto za pitati
![]()
Bookmarks