i još zašto ne želi ući u podešavanje zvona, izbaci me van...
i još zašto ne želi ući u podešavanje zvona, izbaci me van...
Izvorno postao M. NeMeC
pa upravo trebaš napraviti to što ti je BlueNeon napisao, ili pak zbrisat .db fileove iz audio foldera i restartat mob, ali mislim da u tvom slučaju ne gine postupak sa PSTom!
oK, složio sam zvona sve je redu, ali kad si preko bluethon veze pošaljem nekvu melodiju ne cuje se zvuk. U čemu je problem??
Zašto mi si ne čuje zvuk melodija mp3 i midi???
Izvorno postao M. NeMeC
pogledaj si kakav ti je gain table...točnije, pogledaj da li ga uopće imaš.
ako ga imaš (imaš zvuk u slušalici), onda ga skini i pojačaj speaker!
uključi PST, spoji mobach, i sljedi ove korake
1. Open PST (either 6.7 or 6.9) not multiflexflash..
2. Go to new, then select Feature file..
3. Push the button read phone at the top..
4. Scroll down, you will see ring styles and they will have boxes.
5. Select 0 (zero) which is silent for all options (this doesn't need to be done for the vibrate only section) and reminders should be set to off.
6. Push the write to phone at the top and then restart phone
mozda i pomogne al kao sto se kaze gore nije problem da mob nece zvonit nego da mu nece zvonit melodije prenesene prek BT..Izvorno postao BlueNeon
Izvorno postao BlueNeon
BlueNeon, kad odgovoraš/pomažeš nekome u vezi nečega, molim te citiraj, da ljudi kasnije mogu znati o čemu je riječ!!!
Nemogu s nikim razgovarati uopće se ne čuje zvuk kad nekoga zovem, i kad slikam kad hoću spremiti sliku onda se zamrzne
melodije i ostalo sve radi, samo ne sviraju one koje su prenese BT vezom. Gdje je gain table, jer nemam onu slušalicu...
Izvorno postao M. NeMeC
u a/mobile/
I nakon puno meni teških nerješivih problema ja sam stavio nazad Flex GI9V6000... i sve super, Samo me zanima da li je možda u flexu greška da se smrzme, za sada je u redu ali bojim se da ne pocne opet...
Bookmarks