Specifikacija tarifnih modela Plan za posao
Članak 15.
"Pretplatnici koji koriste Plan za posao Tarifne modele imati će mogućnost ulaska u grupne tarife Plan za Obitelj, Mobile Start/Plus kao članovi... u slučaju da Pretplatnik želi za vrijeme trajanja OTPOa promijeniti Tarifni model ulaskom u grupnu tarifu kao nositelj ili član tarifnog modela/paketa iste vrijednosti, moći će to zatražiti u bilo kojem trenutku za vrijeme trajanja OTPO"
Specifikacija tarifnih modela Plan za razgovore, Plan za surfanje i Plan za zabavu
Članak 15.
"Pretplatnici koji koriste Plan za posao Tarifne modele imati će mogućnost ulaska u grupne tarife Plan za Obitelj, Mobile Start/Plus kao članovi ... u slučaju da Pretplatnik želi za vrijeme trajanja OTPOa promijeniti Tarifni model ulaskom u grupnu tarifu kao nositelj tarifnog modela/paketa iste vrijednosti, moći će to zatražiti u bilo kojem trenutku za vrijeme trajanja OTPOa, u slučaju da Pretplatnik želi za vrijeme trajanja OTPOa promijeniti Tarifni model ulaskom u grupnu tarifu kao član tarifnog modela/paketa iste vrijednosti, moći će to zatražiti nakon 12 plaćenih računa"
ZAKLJUČAK
Lud i zbunjen na način HT-a. Normalni, definitivno, nisu.
23.03. U t-centru sa extra obitelj+L tarife prebacio se na plan za obitelj Xl . Pola sata sam razgovarao sa prodavateljem o tim novim tarifama a konkretno o ovoj obiteljskoj na kojoj sam ja. I danas kad sam očekivao korištenje nove tarife i njenih multimedijalnih pogodnosti dočekalo me iznenađenje. Oni meni prebacili na extra obitelj +Xl a ne na ovu novu plan tarifu. Zvao szk kažu piši Žalbu nema druge . Dali je imao ko kakvih sličnih problema ??? Sad ću izgleda cjeli mjesec morat koristit ovu skuplju tarifu a nadam se da će mi nekako refundirat.
ako te na Plan za obitelj XL prebace tek 1. svibnja ti im po dobivenom računu (sredina svibnja) napiši žalbu i traži umanjenje računa za travanj zbog ove njihove greške.
450 kn (Extra Obitelj+XL) - 300 kn (Plan za obitelj XL) = 150 kn traži umanjenje.
Na zahtjevu koji sam potpisao stoji kako i ide flex obitelj+xl i moja je greška što sam potpisao . I vidio sam to kasnije al nisam pridodavao nikakvu pažnju tome jer sam pola sata razgovarao sa prodavačicom o tim novim plan tarifama pa onda reko valjda tako i mora bit napisano i da je to onda uredu.
Ove plan tarife su dobro počele...nemogućnost interneta trenutno dok sustav ne srede. Dakle svak ko je prešao na te nove tarife treba nazvati službu da mu tamo pošalju zahtjev za omogućiti internet! Ja sam već jučer i danas bez neta na mobu...čekam i dalje.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Stvarno ne razumijem Čemu ovakav odgovor od tebe ??? Ja sam i tokom 2012. Godine prelazio iz xl obitelji u l obitelj . Dali se ona zvala flex ili +xl itd. u to ne ulazim jer nemam vremena niti mi je hobi pratit dešavanja u t-comu al samo sam htio da mi neko pomogne sta da uradim. A ti ako si se našao uvrijeđen nisi trebao niti odgovarati jer nije mi cilj prepucavati se tu sa nekim .
u što spadaju fiksne mreže... jel to ulazi u one neograničene minute prema ht mreži ili?
Ulazi
Tko rano rani, zajebo je pjetla
čak i ako je fiksna recimo na optimi?
Ne. Samo T-com.
Napokon su to uveli za sve i po prvi put sluzbeno objavili:
Iznos uključenog podatkovnog prometa (nakon potrošenog prometa nastupa smanjenje brzine do 64 kbps) se na tarifnim modelima Plan za obitelj L,XL i XXL odnosi posebno na svakog člana tarifnog modela.
Vidi:
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=807&rType=2
Str 5
A do sad nekima tako bilo, nekima ne. Opet su zakinuli dosta korisnika.
pozdrav, molim vas za savjet. Naime, imam obitelj xl tarifu
Nositelj ima jos 1ipo god ugovora, dva ostala broja jos 6mj. Zelim kupiti 1ili 2 galaxyja s5
htio bi raskinuti ugovor bez naknade u 6mj, kupiti 2 uredjaja uz obitelj xl i ponovno oformiti obitelj uz nositelja stare obitelji. I da li je moguce da uz to sve uhvatim retention? Nisam bas posve upucen u tarife pa molim nekoga da mi razjasbi jel to moguce ili ima neki drugi nacin. Bitan mi je jedan novi uredjaj ako mogu i 2 u kombinaciji jos bolje
od 6. kolovoza 2014. godine prestaju se prodavati tarifni modeli Plan za obitelj XL i XXL.
od danas mjenjaju u tarifu Plan za obitelj XL+/XXL+
naziv se mijenja i izbacuje se multimedijalni paket
Zadnji uredio ispravljach : 06-08-2014 u 12:55
Pitanja za znalce.
Imam Plan za obitelj XL na 24 mjeseca od lipnja 2014. 3 broja unutra. Peko retentiona popust na uređaj i tarifu (hvala Ispravljaču) Uz to Flat opciju free na sva tri broja.
Htio bi jedan broj izvaditi, a drugi umjesto njega ubaciti. Broj je prepaid VIP.
1. Bi li ovo moglo ići? Osobno sumnjam jer tarifa više nije u ponudi, no bi li mogao preko retentiona, pisanog zahtjeva..?
2. Ako ne, bi li mogao dodati broj i otići na broj veći paket?
Nemoj se pouzdati u samo jedan odgovor. Npr. pitaj i putem meila i putem poziva (08009000)
Jer je kod njih normalno da daju posve oprečne odgovore na ista pitanja
Može li netko objasniti što je to "retention" ?
Zadrzavanje korisnika.
Na koji način se dođe do toga? Bas sam produžio pretplatu prije 7 dana.
Sad više nikak.
Ali dođeš do toga tako da odeš u T-Centar i tražiš raskid pretplate. Tu ćeš dobiti kod i kroz dva dana će te nazvati retention odjel i ponuditi ti neku ponudu da ostaneš. Ako i dalje želiš raskinuti kažeš im samo taj kod koji si dobio.
A ako ti se ponuda svidi produljiš pretplatu.
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:22 ----------
eh, taman dok tipkam kolega je brži bio
Bookmarks