Sve je to 5 samo će bit veselo s driverima i samim programima za fiskalizaciju koji su mušićavi ionako a pogotovo na linuxu. Bacit ću se u potragu pa ćemo vidjet...
Sve je to 5 samo će bit veselo s driverima i samim programima za fiskalizaciju koji su mušićavi ionako a pogotovo na linuxu. Bacit ću se u potragu pa ćemo vidjet...
Imam jedan prijedlog !
Ne mora biti prihvaćen , a ja sam ovako riješio 10_tak problema , nebih sada radio reklamu , u privitku s slikama vidjet ćeš o čemu se radi .
Kupiti rabljeno računalo , po meni prilično kvalitetno , i sam HP je neki "Brand" u odnosu
na "kante" koje sami slažemo , za poslovne korisnike koji će računalo koristiti nije važno
ima li bjesnu grafiku ili nema , na ovim je računalima integrirana , a zadovoljava sve
potrebe koje se koristi za knjigovodstvene ili potrebe trgovine ili slične djelatnosti .
Prednost je predinstalirani Windows 7 , s naljepnicom i računom od "Firme" koja ovo
prodaje , znači nije od privatnog korisnika koji se riješava rabljenog računala ...
Sve je legalno i dobije se "fiskalizirani" račun .
......
Prednost ovoga je računalo s predinstaliranim Windowsima , a košta manje nego OEM Windows !
Pričalo se dosta u ovoj Temi o Linuxu + Fiskalizacija , konkretnog rješenja još uvjek
nema , pa većina nas zna što je Linux (na pola završen OS)!
Ono s Tablet PC-om bio bi veći problem nego rješenje . Da bi mogao izdati račun moraš
unesti robu koju misliš prodavat (materijalno) . Jedna trgovinica mješovitom robom ima
prosječno 2000 artikala , unosit to na Tablet PC bila bi nemoguća misija , za koju treba
puno vremena ...
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
znaci ovako, ako citate postove mogli ste primjetiti da sam napisao kako fiskalizacija radi i na linuxu vrlo dobro.... malo mi idu na k.... ljudi koji misle da se samo na window$ima moze normalno raditi, jer win nije jedini i najbolji os....
Bookmarks