Da ga nisu spominjali ne bih se tolko zapalio za FM mada ga koristim jednom godišnje. Jeste probali možda spojit se na eduroam na faksu? Guglam al nisam pametan
Da ga nisu spominjali ne bih se tolko zapalio za FM mada ga koristim jednom godišnje. Jeste probali možda spojit se na eduroam na faksu? Guglam al nisam pametan
Trenutno se nije moguće spojiti na eduroam zbog nedostatka TTLS podrške u WP8. Sa skorim izlaskom Enterprise Feature Pack-a ćemo i to moći napraviti, zajedno sa još super stvari![]()
Nažalost ne možeš se spojiti na eduroam. WP8 ne podržava EAP-TTLS. To bi se trebalo promijeniti izlaskom WP8.1 (Q2 2014.)
Edit: Preduhitrio me Mario. Kod nas nas faksu se dodouše ni neki Androidi koji podržavaju taj protokol ne mogu spojiti. Mogu se samo spojiti stariji Androidi (prije ICS-a) i dobri stari Symbiani.
Iskreno nije mi jasno da nakon silnih godina razvoja softvera i svega nisu u stanju napraviti u komadu OS kojemu neće faliti ovako neke sitnice. Možda me android razmazio al u 2013. više customizacije nebi falilo. Jel moguće iz tipkovnice izbaciti one smajlice i točku zarez da imam veći spacebar?
Zadnji uredio tomislaav : 11-11-2013 u 20:57
Bookmarks