Čudno... Ja nemam takvih problema...
A i kolega na poslu je imao One i nije mi spomenuo takav problem...
Jesi možda probao vratiti sve na tvorničke postavke? ili možda instalirati neki custom ROM ?
Moj HTC One je jako loš telefon.
Problem je što stišava moj glas prilikom normalnih poziva da me druga strana uopće ne čuje. Jedino me čuju kad su mi usta centimetar od mikrofona. Problem nije u samom mikrofonu jer sam koristio ono sučelje za dijagnosticiranje hardverskih problema, a i snimke diktafona su besprijekorne. Problem je vjerojatno u noise canceling softveru. Problema nema kad se koristi zvučnik ili slušalice.
Čudno mi je da HTC to nije još riješio jer su već bila dva updejta, a mobitel nisam htio vraćat u dućan jer sam pročitao iskustva ljudi koji su dobili drugi i imali su isti problem, a ne želim ga mijenjat jer mi je savršen (minus fotoaparat). Također, čudno mi je ako je softverski problem, da ga sve jedinice nemaju.
Čudno... Ja nemam takvih problema...
A i kolega na poslu je imao One i nije mi spomenuo takav problem...
Jesi možda probao vratiti sve na tvorničke postavke? ili možda instalirati neki custom ROM ?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Danas navodno krenuo 4.3 update za internacionalnu verziju, probajte si provjeriti
edit: jutros se dosta korisnika javlja da im je stigao update, probajte i obavezno javite dojmove..![]()
Zadnji uredio TomZG : 24-10-2013 u 14:36
Sinoć mi stigao update. Prvo neki skroz mali, a onda ovo.
Možeš, samo u njegovom web browseru otvoris link za rss feed i kad te pita gdje da ga otvori kliknes na BlinkFeed i tamo ga možeš zasnimiti za stalno. Ali nisam uspio nastimati da prikazuje za jedno sa svim ostalim vijestima nego tek kad kliknem na net.hr u ovom slučaju onda otvori samo vijesti s net.hr-a
![]()
Uspio sam nekako podesiti te vijesti
Zadnji uredio devilldey : 27-10-2013 u 16:42
Da, bilo bi puno bolje kad bi postojala opcija da vijesti sa "vlastitih" portala budu prikazane sa ostalim novostima... Ovako mi je to kao da otvaram web stranicu u nekom pregledniku...
Najvise mi se svidja na novom updateu kaj se moze bez puno problema iskljuciti Blinkfeed...
Posto imam gore cutsom ROM, za sad sam se vratio na nesto stariju verziju Rom-a , s senseom 5
Makar mi se na Senseu 5.5 svidja nova galerija i jos neke sitnice koje su promijenjene
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jeste primjetili da sad ima više stranica za widgete na lockscreenu. Samo dok ste na lockscreenu svajpate u lijevo. I zbog toga se ne može staviti različit wallpaper na lockscreen i na homescreen ali ipak mi je draže da mogu imati više widgeta.
Pozz, ima li neko prevedeno korisnicki prirucnik u pdf-u.
Hvala.
Zadnji uredio vedranb : 05-11-2013 u 15:52
Da li je netko imao problema sa guljenjem boje na crnom modelu. Meni su se pojavile neke točke na donjem rubu a mobitel nikad nije pao niti ništa slično. Star je tri tjedna.
Šta nije sveopće poznata stvar da se crni gule?
Pa navodno ne svi. Jel vrijedi garancija za to?
I u Europu je stigao One sa podrškom za dual sim i memorijskim karticama
http://www.officialhtcstore.com/uk/p....aspx?i=254234
Zato je i pala cijena na 480 eura.
Može pomoć?
Zanima me kako upogoniti glasovno upravljanje u aplikaciji "Car"? Jezik sučelja mi je HR i kad kliknem na "Speak" javlja mi da jezik nije podržan, funkcija uredno radi ako prebacim jezik sučelja na EN. E sad, da li je nekako moguće zadržati sučelje na hr a zadavati komande unutar aplikacije na EN?
- = B o T i A = -
Zna li netko možda što je s kamerom nakon zadnjeg uploada? (ili je to oduvijek tako,nisam primjetio prije)
Kada je vani mrkli mrak ili recimo stavim kameru direktno na krevet ili bilo gdje...ne prikazuje crnu sliku nego neku roza/mađenta boju,nešto između... A i inače nisam nikako zadovoljan s kamerom...ili je to samo slucaj kod mene?
Ima li netko informaciju o otključavanju?Može li se gdje u ZG otključat novija verzija??
To sa kamerom je oduvijek tako. Izgleda da im je to neka serijska greska.
Stigao 4.4.2
Support of flash player removed? jaaako dobro, da li je snese ostao isti?
Kakva je baterija, koliko memorije zauzima?
- = B o T i A = -
Flash je zbog kitkata
Bookmarks