Imam Samsung S3 mini, prezadovoljan sam s mobitelom.
Međutim muči me kladionca heheOtvorio sam si internet račun u super-sportu i kad ulazim preko moba na račun neće da se logira iako preko kompa uspješno otvaram račun. Upišem lozinku korisničko ime i stisnem na prijavu, počne učitavati i onda me vrati ponovno na prijavu ne otvori račun i ne piše nikakva obavjest npr da sam pogrešno upisao nešto.
Isto tako na stranici rezultati.com kad označim neke utakmice pod moje utakmice, uspješno ih označim i piše mi da sam označio npr 3 utakmice (moje utakmice3) kad stisnem da mi ih učita otvori mi kao da nisam ništa označio, nema ni jedne utakmice.
Facebook i email mi otvara i nemam problema s prijavom.
Prije mi je to sve radilo bez ikakvih problema.
Nisam stalno pravio update softwera kad mi je mob nudio ali i kad sam i to napravio problem je ostao.
Hvala svima na pomoći![]()

Otvorio sam si internet račun u super-sportu i kad ulazim preko moba na račun neće da se logira iako preko kompa uspješno otvaram račun. Upišem lozinku korisničko ime i stisnem na prijavu, počne učitavati i onda me vrati ponovno na prijavu ne otvori račun i ne piše nikakva obavjest npr da sam pogrešno upisao nešto.
Odgovori uz citat
Bookmarks