= Citat = Izvorno postao John_Doe Pregledaj post
Pozdrav!
Imam problem sa navedenim GPS-om. Naime nakon što ga upalim mi se počela pojavljivati poruka da nema navigacijskog software-a. Pogledao sam putanju i mislim da je dobro podešena. Može li mi netko pomoći oko oporavka ovog uređaja?
Hvala.
Ako misliš, znači da nisi siguran. Zar ne bi onda bilo dobro napisati ovdje kompletnu putanju pa da se vidi je li dobra. Čak i ako si siguran niti jedan tehnički detalj nije viška.

= Citat = Izvorno postao John_Doe Pregledaj post
Nažalost nisam napravio backup. Kupio sam ga prije par godina na oglasniku i nisam dobio CD na kojem bi kako piše u uputama za upotrebu trebala biti rezervna aplikacija. Na njemu je još uvijek originalni Sygic i WinCE 5.0 koji je nekako iskombiniran s Quadrovim softwareom. Aplikacija se pokreće sa interne memorije, nisam dobio karticu uz njega. Sve je radilo savršeno otkada sam ga kupio, a sada je počeo zafrkavati...
Ako treba još kakvih podataka, napisati ću...
Naravno, osim opisa nisi baš dao neke konkretne tehničke podatke. Može se zaključiti da je moguće spojiti navigaciju na računalo i to je sve. Što se vidi kad je spojeno, možemo samo nagađati. Kužiš ?