NAbacim sutra par slika s kamerom tako da i sam procijeniš. Ono sto sam ja vidio jednu ili dvije slike kamera je ok. Pod ovim OK mislim da kamera nije kao u iphone 5 ili cak 4s ili kao u Galaxyu3, ali je recimo mjerljiva sa nexusom4 (za kojeg kazu da ima sranje od kamere, a meni je ok... kuzim da nije medju najboljima, to je sigurno istina, ali ako se radi o pokojoj slici po danu, moze proci). Probam sutra i okidanje i prikaz trazila, pa javim jer ovako iz glave ne znam sto bi mogao napisati.
Laga nema, ili gotovo da nema. Opet usporedba s n4 nije bas fer jer je n4 četri jezgre, a p4500 2 jezgre, također 2gb ram naspram 1 gb, ali mislim da je ovo cisto nekakva marketinska razlika i da u prosjecnom koristenju nikad neces primjetiti ove specifikacije (nije fer usporedba, ali mama ima htc 8s i kod nje to radi tako lijepo i fluidno da je milina igrat se s telefonom). Uglavnom, neces imati problema s brzinom uređaja.
Glasnoca zvucnika je gornja srednja klasa. Nije razbijač i super glasan, ali me dobro strese kad cujem zvono pojacano na najjace. Slusalice dolaze uz njega i bez veze su. Bas nista posebno, ako zelis odlicne jeftine slusalice kupi si ovo .
Pisem jos sutra dopunu vezano uz kameru...
Evo malo kasnim, ali dopuna posta vezano za kameru. Dovoljno je brza i dovoljno brzo škljoca za kameru na mobitelu. Ja inace imam nekakav odbojan osjecaj prema ljudima koji mi pokusavaju argumentirati kako kamera na mobitelu ima 0,1 odaziv a moja ima samo 0,3 pa je njihov mobitel kakti puno bolji. Jasno je da najbolje kamere na mobitelima danas su iphone5 i nokia 920, a nakon toga ide jedan drugi razred koji je i dalje jako jako dobar... iphone 4S, Galaxy S3, ne znam što još... ova od prestigia (i recimo moja od nexusa4) je u trećem razredu, ali i dalje pristojna za slike po danu...
Inace, nemojte obraćati pažnju na motive. Jedna slika je odavno po danjem svjetlu (i snjegu) a tri slike nekog časopisa su na umjetnom svjetlu (lampi)... pa sam ocijeni...
JAvi ako jos nesto treba, jer sam tu (pri telefonu) do sutra i nakon toga gibam dalje...
P.S. Vidim da slike možda nisu vidljive, ali ako kliknes desnom tipkom na malu ikonu slike i kliknes "copy image url" i onda to pejstas u novi tab, trebao bi vidjeti sliku...

Odgovori uz citat

Bookmarks