Bok, evo ja sam ti pisao da je moj otac nedavno kupio pap4500, a ja sam sad par dana u blizini tog mobitela, pa ako te zanima mogu ti napisati nesto o njemu. Da ne pisem cijeli review koji bi odnio par stranica teksta, napisi mi par pitanja koja te zanimaju, a ja cu pronaci odgovore, podijeliti iskustvo.
Cisto ovako da kazem par dojmova. Jako JAKO kvalitetno izrađen uređaj na prvu loptu. Dakle, to dolazi od prethodnog vlasnika iphone 4S, i sad Nexusa4, znači nije baš da kupujem lose uređaje ili uređaje upitne kvalitete/izgleda. Cak u ruci lezi nijansu bolje od Nexusa (ali to je jako subjektivno). Zamjerka mu je kao na HTC one (ima ga prijatelj) izbače objektiv kamere, jer je moj dojam uvijek da to unistava dio plastike na kojem se naslanja cijeli mobitel, a i estetski mi jednostavno ne šmeka.
Sto se tice brzine i sucelja, ne primjecujem neke posebne sporosti lagove ili tako nesto, sve radi ko po spagi (istina bog nije da sam ga testirao 10 dana). Na njemu je stock ICS 4.0.4.
Zamjerka koznoj futroli koja dodje uz mobitel. Iako je jako lijepo i kvalitetno napravljena i daje malo one blackberry sminke uredjaju, futrola je JAKO tvrda (kruta) tako da se moze dogoditi da se namucis izvuci mobitel van iz nje, jer je jednostavno priljubljena uz njega maksimalno...
Toliko... Pitaj sto te zanima.

Odgovori uz citat

Bookmarks