Ja općenito mislim da je Hrvatsko tržište mobilnih usluga stvoreno za magarčenje korisnika. Dovoljno je sjetiti se recimo Revolucije, ili tarife na tuđi račun. Ili Žestoke tarife s obračunskom jedinicom od 1MB. Kod nas je takav zakon tržišta i to je to, ja smatram da nas svi magarče, neki više neki manje. Eto, ja mogu prebaciti pare s Internet simice, pa vračati kako se ne bi potrošila koja kuna više, ali realno koliko ljudi bi se toga sjetilo? To je isto kao što je u Simpi 1MB bio 60kn, e sad... mogao si uzeti paket Interneta i jeftinije proći, ali vjerojatno si se prvo opekao pa si onda razmišljao o paketu.
Stvar je u tome da kod nas ne možeš naći neku cjelovitu tarifu koja će ti ponuditi sve, platim i ne mislim. Ili je problem naknada za uspostavu poziva, ili Imaš razgovore i net, ali nemaš poruke... Nitko još nije došao na ideju pa dao korisnicima sve za razumnu cijenu. Nekako sam uvjeren da bi ljudi bili puno sretniji kada bi za 50kn dobili 500MB, 500min i 500sms bez naknade za uspostavu poziva. Svakako bolje nego sadašnje tarife u kojima uvijek postoji ono ali.
Daleko od toga da je bonbon užasno loš, za mene je najbolji odabir na temelju moje potrošnje, ali ipak radim neke ustupke i nemam sve ono što bih želio jer bi me previše koštalo. Samo bih volio jednog dana naletiti na tarifu koja ima sve, za razumnu cijenu... Ali sada već idem previše off topic.Uglavnom, za mene ste još uvijek najbolji izbor i ostajem uz vas, ne morate se brinuti da ćete me izgubiti!
![]()

Uglavnom, za mene ste još uvijek najbolji izbor i ostajem uz vas, ne morate se brinuti da ćete me izgubiti!
Odgovori uz citat
Bookmarks