Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok ako ti misliš da je bonbon stvoren magarči , ali eto, to je tvoje mišljenje s kojim se ne slažem. Kad netko ide namagarčit korisnika s namjerom onda je cijena toga puno skuplja nego što se na prvu ruku čini.

3kn je 300MB. Tko koristi, potrošnju može provjeriti. Isto tako, ako se nekome ne da provjeravati, uvijek postoji opcija prebacivanja kuna. Recimo, na internet simu aktiviraš za 3kn, ostaneš na nuli. Kad se sve potroši, prebaciš si sa voice broja opet 3kn i ako sve opet potrošiš, ostaneš na nuli.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    RN7
    Operater
    HT
    Bodovi
    7.897
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.897, Nivo: 21
    Bodovi: 7.897, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
    Ok ako ti misliš da je bonbon stvoren magarči , ali eto, to je tvoje mišljenje s kojim se ne slažem. Kad netko ide namagarčit korisnika s namjerom onda je cijena toga puno skuplja nego što se na prvu ruku čini.

3kn je 300MB. Tko koristi, potrošnju može provjeriti. Isto tako, ako se nekome ne da provjeravati, uvijek postoji opcija prebacivanja kuna. Recimo, na internet simu aktiviraš za 3kn, ostaneš na nuli. Kad se sve potroši, prebaciš si sa voice broja opet 3kn i ako sve opet potrošiš, ostaneš na nuli.
    Ja općenito mislim da je Hrvatsko tržište mobilnih usluga stvoreno za magarčenje korisnika. Dovoljno je sjetiti se recimo Revolucije, ili tarife na tuđi račun. Ili Žestoke tarife s obračunskom jedinicom od 1MB. Kod nas je takav zakon tržišta i to je to, ja smatram da nas svi magarče, neki više neki manje. Eto, ja mogu prebaciti pare s Internet simice, pa vračati kako se ne bi potrošila koja kuna više, ali realno koliko ljudi bi se toga sjetilo? To je isto kao što je u Simpi 1MB bio 60kn, e sad... mogao si uzeti paket Interneta i jeftinije proći, ali vjerojatno si se prvo opekao pa si onda razmišljao o paketu.

Stvar je u tome da kod nas ne možeš naći neku cjelovitu tarifu koja će ti ponuditi sve, platim i ne mislim. Ili je problem naknada za uspostavu poziva, ili Imaš razgovore i net, ali nemaš poruke... Nitko još nije došao na ideju pa dao korisnicima sve za razumnu cijenu. Nekako sam uvjeren da bi ljudi bili puno sretniji kada bi za 50kn dobili 500MB, 500min i 500sms bez naknade za uspostavu poziva. Svakako bolje nego sadašnje tarife u kojima uvijek postoji ono ali.

Daleko od toga da je bonbon užasno loš, za mene je najbolji odabir na temelju moje potrošnje, ali ipak radim neke ustupke i nemam sve ono što bih želio jer bi me previše koštalo. Samo bih volio jednog dana naletiti na tarifu koja ima sve, za razumnu cijenu... Ali sada već idem previše off topic. Uglavnom, za mene ste još uvijek najbolji izbor i ostajem uz vas, ne morate se brinuti da ćete me izgubiti!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon- Internet sim kartica
    By 10aLEX in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 24-10-2015, 05:56
  2. Odgovora: 12
    Posljednji post: 06-04-2014, 16:20
  3. Bonbon SIM u T-mpbile stick?
    By tomislav10 in forum Bonbon
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-11-2013, 16:04