Mali update mog originalnog posta, previše thumbnailova je bilo pa sam stavio slike u linkove.
Prodavaci na njuskalu ce prvih mjesec dana drzat visoku cijenu za one nestrpljive koji ne mogu cekat. Evo kod mobikoma je xperia z pala za 200 kn u 2 tjedna. Garantiram da ce u 6 mjesecu S4 vec bit za 3900 kn.. i padat ce iz mjeseca u mjesec.. tako je dosad bilo jer je ovo treci samsung koji sam tako kupio.
Mali update mog originalnog posta, previše thumbnailova je bilo pa sam stavio slike u linkove.
Nadam se da će biti oko 4000 na Njuškalu.
kad je S3 došao u prodaju? i na Njuškalo? Ja sam njega u 8/2012 platio 3900.
Pojavio se u cjeniku Tele2...cijene su stravične, gotovo u svakoj tarifi je po 1000 kn skuplji od Notea II....brr...znači cifre na njuškalu će najvjerojatnije biti oko 4500....![]()
ja ga kupujem kad kod mobicoma bude za 3800 i ni kunu vise.![]()
Pametno, ja ću se u ponedjeljak naoružat s lovom i malo pričekat na njuškalu, valjda će se pojavit kakav povoljniji od ostalih...Sutra od 10h je u Tele2 Cvjetni službeni početak prodaje, pa će možda biti izloženi za probu..
Zadnji uredio TomZG : 26-04-2013 u 09:50
Bolje cekaj HTC One s tom lovom.
a zašto ako se smije znat?![]()
Imao sam Note2, ali sada sam ga zamjenio za iP5, ali golica me ova ponuda na tarifi 75, 2195 kn. sto znaci mjesecno cca 220 kn.
rekao mi je dobavljac sa njuskala da treba pricekat kojih mjesec dana dok mu pocne padat cijena. Sto sam i znao.. i u 6 mj ce mu bit cijena oko 4000.. sad ce biti preskup jer mu je u nabavi 600 eura.. eto za one nestrpljive..![]()
Evo mene iz vipa zvali dal oći kupit (predbilježio sam se)...
Cijena za mene na savršenoj je 5.000, a puna cijena uređaja 5.800 (ak sam dobro zapamtio).
Pretpostavljam da ce ekipa za Galaxy S8 tamo neke 201X godine davati po 2-3 place? :/
Uvijek se može dići kredit, ne?![]()
Da se raja toliko ne loži na Samsunze i ajFonove, ne bi bilo problema s njihovom cijenom na njuškalu. Vrlo jednostavno, zakon ponude i potražnje, past će njemu cijena vrlo brzo ukoliko neće biti potražnje, a znamo da hoće.
Evo npr. kako su se trgovci na njuškalu ponadali s Xperijom Z da će uspjeti prodavati po 4000kn, a sada se već može pronaći za 3000kn. Ili One X, može se naći za 2000kn, dok S3 vrijedi preko 2500kn. A napredak od flagship modela 2012 do ovih iz 2013 je minimalan, te se po meni ne isplati davati skoro 2000kn za malo bolji uređaj.
Nije isporucio, isporuke se tek iscekuju diljem svijeta. Brojka od deset milijuna je predvidjanje da ce u prvih mjesec dana od lansiranja na trzista isporuciti taj broj. Znaci od kraja ovog do kraja sljedeceg mjeseca. Taj clanak je objavio digitimes i vec se pokazao netocnim s obzirom na kasnjenja.
Stigao u T-mobile, ali zbog glupe nove stranice za odabir mobitela/tarife ne mogu shvatiti kolika je cijena uređaja bez ugovora, odnosno može li se uopće kupiti bez ugovora.
U planu za zabavu XXL je 1898 kn što ga čini jeftinijim od Galaxy S3 LTE koji košta 1998kn
Use the Fork, because there is no Spoon.
Evo vam ga bez ugovora za 5199kn.. klik
Pojavi se tu i tamo na njuškalu koji za 4200- 4400 (kupljen na pretplatu kod nas), samo brzo nestanu i ko za vraga, svi su bijeli![]()
Zadnji uredio TomZG : 28-04-2013 u 19:15
I jel netko uzeo s Njuškala? Vidim da su cjene svakakve... ja sam razmišljao danas da uzmem jednog.
Bookmarks