Samsung pustio teaser. Prema ovome izgleda isti kao S3 plastic fantastic
![]()
Vidjet ćemo za par dana, ali mislim da nema šanse da je ovo dizajn s4. Ovo izgleda gore nego s3, a svi detalji su prekopirani s postojećih Samsungovih smartphonea. Valjda bi ga Samsung barem po nečemu istaknuo (a vjerujem da hoće).
edit - nevermind, sad sam tek vidjela da je Inovator već postao stvarno stanje stvari![]()
Samsung pustio teaser. Prema ovome izgleda isti kao S3 plastic fantastic
![]()
plastičan opet sa aluminijskim okvirom i koliko vidim dosta sličan S3...znaju oni šta rade,jer prodajni rezultati sve govore.
i meni se više sviđa aluminijsko kućište na HTC One,ali eto samsung ostaje plastikaner...
Uvijek sam za aluminij,ali polikarbonat koji koristi Samsung je odlican.Ne ostaju packe,ne grebe se,prljavstina koja se skuplja ispod maske ne ostavlja mrlje,uglavnom,vrlo sam zadovoljan s izradom na S3-u.Vjerujem da na SIV moze bit samo bolje...
Moj S3 je nakon cirka 3 mjeseca imao vidljive tamne crte na stražnjoj strani + pukao mi je onaj kao kromirani obrub. Koliko vidim česta boljka.
Za Samsungov flagship mislim da su takve stvari nedopustive. Doduše, vjerujem da je Samsung prebolio te dječje bolesti i da će SIV imati puno bolju kvalitetu materijala.
Nova generacija ne znači bolju kvalitetu kućišta, SII je imao kvalitetnije kućište od SIII, no SIV definitivno mora ponuditi nešto više.
Gdje je zvučnik na ovoj slici "SIV teasera"?
Inače, danas su potvrdili da će u SIV biti Power VR SGX 544 GPU, a to onda povlači i Exynos5.
Da ali S III je prvi sa Hyperglaze-om i tom "vrstom" materijala. Note II ima zamjetno manje problema sa kvalitetom naspram S III (ali ipak, kraće na tržištu) + Samsung valjda uči na svojim greškama, ja se nadam![]()
izasli su novi leakani videosi galaxy s4.. isti dizajn koji je prije vec leakan.. cini mi se ok mobitel iako sam zaista ocekivao nesto drugaciji dizajn..
http://www.theverge.com/2013/3/14/41...-s4-video-leak
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=IDXILsX7_QI
Na ovom linku će biti live stream.
Ja sam još uvijek uvjeren da je to prototip i da bi dizajn mogao biti osjetno drukčiji nego na ovom videu...Uglavnom, jako sam nestrpljiv jer pretpostavljam da je to mob s kojim ću se družiti narednih godinu dana...![]()
Mislim da ce dizajn biti vrlo slican,tj.onaj koji su postali kinezi...Zasto to mislim?Zato sto vec masovno rade zastititne maskice za S4 koje odgovoaraju slikama s neta.Iako moram priznati da bi volio da je dizajn promijenjen.![]()
"Pictures with sound"? Srsly, to je dostojno ponavljanja pet puta tijekom predstavljanja?
Nista spektakularno, idu dvije inacice chipseta, kako smo prvotno i mislili, nase trziste dobiva Exynos5. Pohvalno je da uz 16/32/64 GB interne mem. ostaje utor za SD. I svakako, 2600 mAh, izmjenjiva baterija. Dizajn ocekivan, za sada crna i bijela boja. ..Uz uobičajene senzore ima i mjerač temperature te vlažnosti zraka. Ima i infracrveni LED odašiljač pa može poslužiti i kao daljinski upravljač, a tu je i podrška za MHL 2.0. I to je sve bitno od hardvera sto nije ranije bas potvrdjeno. Apple bi mogao ove godine imati prvi put nakon nekoliko godina bolji uredjaj, osim ako se ne zadrze na opciji 5s.
Zadnji uredio Inovator : 15-03-2013 u 01:45
Kvaliteta izrade po starom običaju, poklopac je opet kvalitetan kao plastika s jogurtaljke, guraju Pentile AMOLED i dalje koji je štedljiviji samo ako na večini ekrana ne svijetli bijela pozadina (gmail, chrome) u tom slučaju troši do 3 puta više energije nego LCD (neznam da li je ovo slučaj sa PHOLED)
Da ne govorim o tome da je pentile zapravo u suštini oblik interpolacije i da je stvarna razlučljivost oko 20% manja nego na RGB rasporedu piksela, iako to pri ovolikom ppi nije bitno.
Show off 8-jezgreni procesor, iako obećava svijetlu budućnost vlasnicima.
Bezel izgleda očajno na ovoj slici...
![]()
Zadnji uredio Harasho! : 15-03-2013 u 02:46
Nista spektakularno...malo poboljsani S3. Ocekivao sam puno vise od njih, a s druge strane hvala im. Zadrzat cu S3 i ustedit par tisuca kuna.![]()
Pogledao sam prezentaciju, nije mi se nimalo svidjela.
S druge strane kada objektivno pogledam što tražim od sljedećeg mobitela s4 ispunjava parametre koji su meni bitni. Baterija, sd kartica, otključani bootloader, kamera. Po meni jedino što htc ima bolje je dizajn. Ekran je boljeg prikaza na htcu, ali je manji u približno jednakom tijelu. Treba vidjeti koliko "loš" će biti pentile ali mislim da će i u tom segmentu samsung biti bolji.
Kvalitetom samsungove plastike sam uvijek bio zadovoljan (imao sam tri njihova galaxy modela), makar ostavlja loš dojam pod rukom.
Zanima me što su očekivali oni koji su razočarani. Jedino što bi ja stvarno jako volio je da su ubacili spen.
Gdje se nalazi le dioda?
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
ja sam zadovoljan...strašan ekran,octa,izmjenjiva baterija,micro sd slot,gotovo identičnih dimenzija u odnosu na s3 s tim da je još tanji.iz agresivnu reklamnu kampanju prodavat će se luđački...
Za LEDicu pretpostavljam da je sakrivena u gornjem lijevom uglu kao na S3
Sve 5 osim dizajna, morali su se malo više potruditi (osobno mišljenje), no dobro, ima više dobrih stvari nego loših....Čekam da mi dođe u ruke pa ću onda komentirat
I da, 4.2.2. out of the box je definitivno dobar potez![]()
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iv-5125.php
evo ga na gsmareni
LED-ica ispod kamere
ako je pretpostavljena cijena vani oko 600 jurja..kod nas bu..![]()
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:54
Ništa nešto spektakularno niti tolika frka da se sad ovaj uzme a ne galaxy s3. Dizajnom mi sony xperia Z daleko draži a i kao mob!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
razocaran..
mob je ok da se razumijemo..ali da bi netko mijenjao s3 ili note2 za ovo ..tesko..nema potrebe..
interesantniji mi je htc one..
A sto ste ocekivali?Dizajn je ostao skoro nepromijenjen i to se ajmo reci znalo vec par dana prije.Imate odlican ekran,puno unutarnje memorije+micro sd,2600mah bateriju.Definitivno upgrade,iako ja ostajem pri S3-u.Mislim da nemate vise sto traziti na mobitelu trenutno,ajde osim dizajna,to priznam,tu je HTC miljama dalje s One-om.I vjerujem da ce i ove godine S4 biti daleko prodavaniji zbog ludjackog marketinga i hype-a.
Wtf?! Tko radi budale od koga?! Ja jednostavno ne vjerujem razinu rasprave na "tehničkom" forumu.
Možete li napisati što ste očekivali, čisto zbog kvalitete rasprave.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Bookmarks