unlock samsung galaxy s4 free ima tema na xda dali je neko probao i ako je neka na hrvatski objasni kako to ide posto sam slab na engleski![]()
Ovdje možeš skinuti odin... http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2711451. .... btv onaj u Trg.play nije za LP a i za KitKat nije bio baš pouzdan....
unlock samsung galaxy s4 free ima tema na xda dali je neko probao i ako je neka na hrvatski objasni kako to ide posto sam slab na engleski![]()
pa sad mozes besplatno dobiti kod za otkljucavanje od operatera... Naravno,ako si kupio kod nekog od nasih operatera
Hvala upravo dobio kod za otključat
Nabavio sam S4 prije nekih dva mjeseca i sve što mogu reći je woow. Nevjerovatan uređaj za relativno male pare![]()
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Da li se još nekome nakon nadogradnje na 5.0.1, uređaj stišava sam od sebe? Dakle, netko me nazove, sve super, no uređaj se nakon toga stiša bez moga znanja i poslije samo nalazim propuštene pozive...Postaje već iritantno!
Da, ista stvar je i kod mene. To je bug Lollipopa za S4. Mislim da factory reset to rješava. Pozz
Napravi si backup putem googla ili ako imaš root onda Titanium backup pa opleteš factory reset i kasnije samo vratiš sve kako je i bilo što se tiče postavki i instaliranih aplikacija. Ako radiš google backup onda ti neće vratiti krekane aplikacije sa blackmarta i slično nego samo one koje si instalirao sa Google Playa.
Ekipa je li se vama kada pritisnete power tipku čuje zvuk (defult notification) to mi se (ili sam) najednom samo od sebe uključilo a nije bilo do sada? Kako maknuti
Ne nije to. Ovo je kada malo duže pritisneš tipku power i pojavi se onaj meni restart, power off itd..
Ima li tko problem sa tipkovnicom i kako da to popravim.
Prije kada bi pisala nesto nebih imala toliko gresaka i nekako je bilo lakse pisati,odnosno nije mi se se desavalo da mi ako stisnem negdje u rub slovo stislo sve oko toga nego bi nekako predvidio odnosno izmjerio gdje sam kliknula. No sad mi u tekstu bude hrpetina gresaka. Kao da nesto moram podesiti da bi tipkovnica bila ostrija ili ... ne znam kako da to objasnim... nadam se da ce netko skuziti o cemu pricam a to je bilo od zadnjeg updatea.
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:39 ----------
Odnosno to se pocelo dogadjati nakon zadnjeg updatea
Nevermind. Upravo sam dobila novi update i sad je sve ok
Jutros mi se ažurirao android, ali ne vidim neke razliko osim što sada S4 ima smart managera, jeste li i vi to dobili???
Bookmarks