Šta, jel pito još na 7 drugih foruma?![]()
![]()
![]()
Nosi ga da cackanjem ne poje*eš garanciju. Ban ti mogu spicit i tu i tamo.![]()
Imam problem sa S4. naime ponekad mi zavibrira bez razloga. nema nikakave obavijesti, ništa nije aktivirano što bi to proizvodilo npr. haptic feedback itd. Jedino mi na pamet pada ideja da je možda nekako povezano sa igricom High Noon 2. Ima li tko ikakvog iskustava o ovome?
Factory reset, wipe cache i prati situaciju uz instalaciju potrebnih aplikacija jednu po jednu.
O Bože, zašto da resetira mob ako već ima sumnju na neku od aplikacija?? Neka ju proba deinstalirati pa pratiti situaciju na mobu.
To cu i napravit. Cini mi se da je ta aplikacija nekako kriva.
Voice comand?
Je li netko riješio problem sa 64gb karticama? kada uspije windows ocitati karticu i prebaciti filmove i muziku onda uredaj ne prepoznaje sadrzaj i obratno kada mobitel ocitava i reproducira onda nece windows.
Kontrola glasom ( Voice control ) mi je isključena
Edit : Našao sam kako isključiti :-)
"Wake up in lock screen " mi je bio uključen
Zadnji uredio drazen991 : 19-08-2014 u 00:55
Kakav je ovaj update sto mi se jučer skinuo, radi se o nekakvom Samsungovom firmwareu? Vidim da se ikonica za GPS promijenila!?
Pozdrav,
Je li tko pokušavao instalirati CyanogenMod preko njihovog installera? Imam stock nerootani i9505 (T-mobile).
link
Navodno installer sve sam odradi.
Ako ima neki bolji način sa detaljnim tutorialom bio bih zahvalan.
Mob je rootan a ne da mi neke bezvezne aplikacije deinstalirati (Flipboard,Samsung Apps i slična smeća) Zašto? Pokušao sam s Clean masterom i Rootappdelete.
I po drugi put mi se nakon roota random restarta. Koristio sam cf autoroot. Onaj towel nešto ne radi. Wtf?
Ne znam gdje bih ovo pa evo.
Galaxy s4 i9505, trenutno Omega rom 37, Opera mobile browser ili bilo koji drugi, većina stranica koja mi je inače normalno radila sad nakon što se stranica loada nakon 3-4 sekunde samo se sve izgubi i imam samo bijelu boju na stranici, adresa stoji u adress baru. Probao googlati ali niš ne nađem.
Probao sam brisati cache, data browser-a, dalvik , reinstall Opere i ništa.
Zna linetko rješenje??
Chrome
Napravi factory reset i onda probaj
Kad sam reinstall-irao Omegu rom, napravio sam factory reset, dalvik, cache, sve novo do j..ja :-))
Bilo bi mi jasno da samo jedna stranica tako zafrkava , ali većina e to mi nije jasno!
Drugi ROM stavi
EEEE, to pak neću, stvarno mi se neda navikavat na nešta drugo, ali mislim da nije problem do Omege jer je sve radilo do prije neki dan super a ništa po pitanju roma nisam update-ao.
Hajde ako ti nije teško probaj sa moba otići na coolinarika i klik na neki recept, učita stranicu i nakon 2-4 sekunde bijelilo!
Evo finog recepta
P. S. Baci S4 u smeće i kupi si LG g3
E, to ti nije fora, sad počinjem slinit!!!!!:-)))))
Bookmarks